Μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ προχώρησε σε υπερόγκες αυξήσεις στο lockdown!

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ προχώρησε σε μεγάλες αυξήσεις στο lockdown, κάτι που είχαν καταγγείλει καταναλωτές και επιβεβαίωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ρύθμιση για να αποτραπούν φαινόμενα αισχροκέρδειας περνά από τη Βουλή το υπουργείο Ανάπτυξης, με τον Αδ. Γεωργιάδη να αναφέρεται σε φαινόμενα ανατιμήσεων στο δεύτερο lockdown.

«Υπήρξε αλυσίδα super market που προχώρησε σε μεγάλες αυξήσεις σε βασικά είδη διατροφής την ημέρα που ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε το lockdown» είπε και ανέφερε πως μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου τα καταστήματα δεν θα μπορούν να πωλούν συγκεκριμένα προϊόντα σε τιμές που διαμορφώνουν κέρδος μεγαλύτερο από αυτό που είχαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως «θέλουμε οι επιχειρήσεις να έχουν κέρδος και όχι ζημιές. Το κέρδος όμως δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από αυτό που είχαν σε φυσιολογικές συνθήκες».

Προσέθεσε πως «η συντριπτική πλειοψηφία των σούπερ μάρκετ έχουν δείξει συνέπεια. Μόνο μια αλυσίδα προχώρησε σε αυξήσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.