Θεοδωρικάκος: Στείλτε καταγγελίες για δημοσίους υπαλλήλους -Αιχμές για Κεραμέως

Να στέλνουν καταγγελίες για δημοσίους υπαλλήλους που δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα την περίοδο της καραντίνας, ζήτησε με δηλώσεις του (στο θέμα), ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. «Το κοινό εξυπηρετείται, πλέον, μόνο με ραντεβού», είπε χαρακτηριστικά και απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς όσους δεν απαντούν στα τηλέφωνα των πολιτών. Χαρακτήρισε απαράδεκτη αυτή τη συμπεριφορά και ζήτησε να γίνονται συγκεκριμένες καταγγελίες.

Οι σημερινές του δηλώσεις έρχονται ως συνέχεια χθεσινών, με τις οποίες επιτέθηκε σε δημοσίους υπαλλήλους που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, προαναγγέλλοντας αυστηρότερους ελέγχους.

 Αιχμές για Κεραμέως
Παράλληλα ο κ. Θεοδωρικάκος, στον απόηχο του φιάσκου με την τηλεκπαίδευση που συνεχίζεται και σήμερα, ερωτηθείς αν υπάρχουν λάθη από την πλευρά της κυβέρνησης  σημείωσε ότι «ο καθένας έχει ευθύνη να υλοποιεί το σχέδιο στον τομέα του». Φράση που αφήνει ανοιχτές ερμηνείες για αιχμές στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, με την οποία έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από την υπόθεση με τις «μάσκες -κουκούλες».

Πάντως, έχοντας προφανώς στο νου του την πρόσφατη παρέμβαση του πρωθυπουργού, με αφορμή το φιάσκο με τις μάσκες, για «συλλογική ευθύνη» πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση υλοποιεί το σχέδιό της. Και αν κάπου υπάρχουν δυσκολίες και αδυναμίες -γιατί έτσι είναι στη ζωή- πρέπει να το βελτιώνουμε όλοι μαζί. Σαν μια ομάδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.