ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος παίζει τον… παπά! Εξαφανίζεται!!!»

Η καταγγελία έφτασε στα… συρτάρια του «zografounews» και την δημοσιεύουμε αυτούσια μήπως και κάποιος συγκινηθεί….

«Δυστυχώς, δεύτερη φορά που πήγα από τα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλαδος με σκοπό να γραφτώ ως μέλος για να συμμετέχω στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και δεν τα κατάφερα.

Βέβαια την πρώτη φορά που είχα πάει (πριν από ένα μήνα πρωινό καθημερινής) δεν ήξερα ότι τα γραφεία τους είναι ανοιχτά μόνο κάθε 2η και 4η Παρασκευή το μήνα και για λίγες μόνο ώρες.

Μάλιστα είχα ρωτήσει και είχα ενημερωθεί ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος εγγραφής, (δηλαδή να μεταβείς αυτοπροσώπως) επειδή έχουν αποφασίσει ότι δεν δέχονται fax, email, ή έστω κάποια συστημένη επιστολή.

Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν 23/10/20 πήγα ξανά από τα γραφεία τους προκειμένου επιτέλους να γραφτώ. Έλα όμως που και αυτή τη φορά τα γραφεία ήταν κλειστά. Μπαίνοντας στη σελίδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλαδος στο φέισμπουκ δεν είδα τίποτα. Ούτε στο σάιτ. Μόνο στο προφίλ του φέισμπουκ (ευτυχώς τους έχω φίλους εκεί) διαπίστωσα ότι λίγα λεπτά πριν από το καθιερωμένο ωράριο λειτουργίας τους είχαν δημοσιεύσει ότι θα παραμείνουν κλειστά λόγω έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών.

Ούτε μια ώρα πριν ανοίξουν! Και το πρόβλημα είναι ότι τώρα πρέπει να περιμένω να έρθει η 2η Παρασκευή του Νοέμβρη για να μπορέσω να γραφτώ. Άρα καλές 13/11. Εκτός αν αιφνιδιαστικά πάλι αποφασίσουν να μην ανοίξουν. Για ποιο λόγο κύριοι της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλαδος ταλαιπωρείτε έτσι τους συναδέλφους; Καψόνια μας κανετε; Στο κάτω κάτω να γραφτούμε ως μέλη θέλουμε, λεφτά από το μισθό μας θα σας δώσουμε. Μην παίζετε τον παπά με τους συναδέλφους που προσπαθούν να σας πετύχουν και κρύβεστε»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.