Τον πλησιάζουν: Εκεί κρύβεται ο Παππάς της Χρυσής Αυγής!

Ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής συνεχίζει να αγνοείται όμως η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί ότι τον «έχει»

Άφαντος παραμένει από την προηγούμενη εβδομάδα ο Χρήστος Παππάς. Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής καταδικάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε 13 χρόνια φυλάκιση ωστόσο μέχρι και σήμερα διαφεύγει της σύλληψης.

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής εξέθεσε με τον τρόπο αυτό τις Αρχές που σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας ήταν ένα βήμα πίσω και θα συλλαμβάνοντας την στιγμή που το δικαστήριο αποφάσιζε την καταδίκη τους. Η διαφυγή του αποτέλεσε πεδίο αντιπαράθεσης μέσα στην Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής κατά του Χρήστου Σταϊκούρα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Ωστόσο ο «Βηματοδότης» δίνει μία άλλη διάσταση στην υπόθεση αφού σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του πολίτη, οι Αρχές είναι στα ίχνη του.

«Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, πού είναι άραγε ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής, ο οποίος διά του συνηγόρου του μετέδωσε ότι δεν προτίθεται να παραδοθεί, ούτε να εκτίσει την ποινή των 13 χρόνων που του επιβλήθηκε από το Δικαστήριο πριν επανακριθεί η υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό. Ρωτήσαμε τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη πώς έχασαν τον αντιπρόεδρο της Χρυσής Αυγής και αν έχουν καμία ιδέα πού μπορεί να βρίσκεται, γιατί φήμες τον έφεραν να έχει διαφύγει εκτός συνόρων.

Απέφυγε το πρώτο ερώτημα αλλά δήλωσε με βεβαιότητα ότι «θα τον βρούμε και σύντομα μάλιστα», για να συνεχίσει ότι «εδώ είναι, κρύβεται κάπου, θα τον εντοπίσουμε γρήγορα, είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του». Οσο για την επίθεση που δέχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Χρυσοχοΐδης μας απάντησε ότι «αυτοί έκαναν 16 μήνες να βρουν τον Σώρρα, εμείς θα έχουμε τον Παππά τις επόμενες μέρες» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε εξελίξεις στο θέμα της σύλληψης του Χρήστου Παππά. Σημειώνεται ότι όλη η διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής πλην του υπαρχηγού της έχει οδηγηθεί στις φυλακές.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.