Ένοπλες Δυνάμεις: Οι σωματοφύλακες του Συνδικαλισμού!

Εδώ και λίγα χρόνια όπως σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες θεσπίστηκε με νόμο του κρατος ο συνδικαλισμός και στις ένοπλες δυνάμεις. Ο νόμος όπως σε όλες τις συνδικαλιστές ενώσεις -ομοσπονδιες παρέχει ευεργετήματα ώστε απερίσπαστοι να επιτελούν το έργο τους.

Το έργο το οποίο είναι η διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων,γιατί και οι Στρατιωτικοί είναι εργαζόμενοι που εμπίπτουν στους Νομούς του Συντάγματος αλλά και του ευρωπαϊκού. Το περίεργο και το οποίο χρήζει διερεύνησης είναι η απευθείας επίθεση που δέχονται οι ενώσεις-ομοσπονδιες από συγκεκριμένα σάιτ τα οποία ενδιαφέρονται με υπερβάλλον ζήλο για το εργασιακό καθεστώς των συνδικαλιστών.

Θα μπορούσαν να συμβουλευτούν άλλωστε την γνώμη πρώην συνδικαλιστών όπου φιλοξενούν άρθρα τους στις σελίδες τους για τα καθήκοντα που είχαν και τις μεταθέσεις που είχαν ως εν ενεργεία συνδικαλιστές.

Άραγε ποιο είναι το κέρδος αυτών που επιτίθεντο στους συνδικαλιστές, ποιοί είναι όλοι αυτοί που νομίζουν ότι είναι οι σωματοφύλακες του συνδικαλισμού και από πού παίρνουν εντολές?….από πού απορρέουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα τα οποία φτάνουν ακόμα και στο επίπεδο ρατσιστικής επίθεσης? Είναι νωπή ακόμα η σεξιστικη-ρατσιστικη επίθεση στην Γραμματέα ισότητας ομοσπονδίας από σάιτ και πρώην συνδικαλιστών για την οποία τοποθετηθηκε και ο πρόεδρος του euromill.

Είναι συνετό να αφήσουν τους συνδικαλιστές να εργαστούν για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των Στρατιωτικών και να αποφεύγονται κινήσεις οι οποίες θα φέρουν την διάσπαση του Στρατεύματος αλλά και την απαξίωση του συνδικαλισμού,εκτός και αν αυτός είναι ο σκοπός όλης αυτής τις θεατρικής παράστασης για τον απλούστατο λόγο ότι απουσιάζουν οι φιλικά προσκείμενοι στα σάιτ αυτά πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.