Αντίρριο: Νήπιο με φουσκωτό παρασύρθηκε απο τα ρεύματα του Πατραϊκού- Την περισυνέλλεξε πλήρωμα του FerryBoat της γραμμής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κατάληξη ήταν σωτήρια για το νήπιο κοριτσάκι με τη παρέμβαση πληρώματος του Ferry Boat καθώς το φουσκωτό στο οποίο επέβαινε το νήπιο παρασύρθηκε στα ανοιχτά.

Εν πλω το Ferry Boat της γραμμής βρέθηκε να παρακολουθεί τον πλου φουσκωτού μονόκερου στο οποίο επέβαινε μόνο του ένα νήπιο κοριτσάκι και έκανε κράτει τις μηχανές. Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του Nantiareport.gr το νήπιο – 3χρονο- κορίτσι, παρασύρθηκε (24/08) με το φουσκωτό μονόκερο (στρώμα θαλάσσης) στο οποίο επέβαινε από τα ρεύματα του Πατραϊκού.

Το πλήρωμα του Ferry Boat της γραμμής Ρίου – Αντιρρίου εντόπισε το κοριτσάκι να πλέει στα ανοιχτά κοντα στο Αντίρριο και προχώρησε σε περισυλλογή και διάσωση. Μέλος του πληρώματος με τους χειρισμούς του καπετάνιου προσέγγισαν το φουσκωτό και ανέσυραν το φουσκωτό μαζί με το κοριτσάκι. Το νήπιο είναι ασφαλές και καλά στην υγεία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.