«Σκληρά, αλλά πρέπει»: Τα 2 νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον Δεκαπενταύγουστο – Η πιο κρίσιμη περίοδος!

Όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν ότι το πιο κρίσιμο διάστημα που εν πολλοίς θα καθορίσει αν θα μπούμε στο δεύτερο κύμα της πανδημίας ή όχι είναι εκείνο του Δεκαπενταύγουστου.

Γι’ αυτό και η κυβέρνηση προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα που έχει στη φαρέτρα της προκειμένου να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο τραπέζι λοιπόν έχουν πέσει 2 ακόμα μέτρα, τα οποία αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις εάν εφαρμοστούν, όμως η απόφαση είναι σχεδόν ειλημμένη.

Η καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην κυβέρνηση γι’ αυτό και το πιο πιθανό είναι να ακούσουμε τον Νίκο Χαρδαλιά τις επόμενες μέρες να τα ανακοινώνει. Ποια είναι αυτά;

Να απαγορευτούν οι λιτανείες τον Δεκαπενταύγουστο και να κατέβει και άλλο το όριο των καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσεις. Δηλαδή από τα 100 άτομα, να κατέβει στα 50.

Είναι δεδομένο ότι ειδικά το πρώτο μέτρο θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις όμως στο κυβερνητικό επιτελείο τονίζουν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι προέχει η δημόσια υγεία και θα πάρουν όσα μέτρα χρειαστεί για να τη διαφυλάξουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.