Στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής καταθέτει – και το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ο Στέφανος Χίος! «Παγωμένο» το πολιτικό σύστημα. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! (ΦΩΤΟ)

Στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής- Τμήμα Ανθρωποκτονιών- καταθέτει μετά από προγραμματισμένο ραντεβού- ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο δημοσιογράφος που την προηγούμενη Δευτέρα 27 Ιουλίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος, δέχτηκε προμελετημένη και επαγγελματικά οργανωμένη μαφιόζικη επίθεση δολοφονίας, κάτω από το σπίτι του, την ώρα που επέστρεφε από την εργασία του στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, είναι προδιατεθειμένος και αποφασισμένος, κατά πληροφορίες, να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για ανθρώπους θεσμικής ιδιότητος, οι οποίοι τον είχαν πλησιάσει πιέζοντάς τον να σταματήσει να γράφει και να ασχολείται για επιχειρηματικούς και πολιτικούς παράγοντες του τόπου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος, δεν πρόκειται να αποκρύψει τίποτα και για κανέναν.

makeleio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.