“Η Ελλάδα δεν μπορεί να καθίσει σε κανένα τραπέζι διαπραγμάτευσης με την Τουρκία”

Ο Υποπτέραρχος ε.α Δημήτρης Δρόσος μιλά στο Militaire.gr για την ελληνοτουρκική κρίση, φωτίζοντας όλες τις προηγούμενες, από το 1974 μέχρι και τη σημερινή. Αποδεικνύεται ότι μετά από κάθε κρίση αντί να μάθουμε από το λάθη μας , τα επαναλαμβάναμε και προσθέταμε κι άλλα! Με μοναδικές γνώσεις για την Τουρκία και την ευρύτερη περιοχή, ο Υποπτέραρχος Δ.Δρόσος “ανοίγει το παράθυρο” και μας εξηγεί τι προσπαθεί να πετύχει η Τουρκία, στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο και στην Αφρική.

Επισημαίνει το τεράστιο κίνδυνο να ζήσουμε σύντομα με μια φανατική ισλαμική Τουρκία. Κίνδυνο τον οποίο η Δύση αρνείται να αντιμετωπίσει προς το παρόν. “Το 10% των Τούρκων είναι φιλικό προς τον ISIS κι ένα 20% ουδέτερο”, λέει ο κ.Δρόσος. Μιλά για τον τρόπο με τον οποίο εξοπλίστηκε η χώρα αλλά και για την εποχή της τρόϊκας στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο κ.Δρόσος είναι Οικονομικός Αξιωματικός κι έζησε από πρώτο χέρι τα γεγονότα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.