ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Αρνητικός πρωταγωνιστής και πάλι η 98 ΑΔΤΕ! Δεκάδες καταγγελίες φτάνουν στους διαδρόμους του Υπουργείου Άμυνας… (ΦΩΤΟ)

Δεκάδες καταγγελίες φτάνουν στους διαδρόμους του Υπουργείου Άμυνας από Στελέχη όλων των προσελευσεων που υπηρετούν στην 98 ΑΔΤΕ.

Η Αύξηση των υπηρεσιών λόγω καλοκαιριού, οι οποίες είναι πέραν από τις υπηρεσίες που εμπλέκουν το προσωπικό με τον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών έχει φέρει την απογοητεύση σε όλα τα στελέχη.

Τα συνεχή παράπονα δεν φέρνουν αποτέλεσμα,καθώς η γραμμή τις διοίκησης της 98ΑΔΤΕ είναι κάθετη και συνεχώς αδιάφορη,και η φράση που ακούγεται καθημερινά από την δκση είναι ότι και 10 υπηρεσίες να κάνουν δεν μας απασχολεί.

Η καταστρατήγηση του ωραρίου είναι συνεχώς φαινόμενο σε όλες τους μονάδες του νησιού, και η σκέψη για αναφορά παραπόνων μάλλον πέφτει στο κενό καθώς οι επιπλήξεις και οι τιμωρίες είναι συνεχές φαινόμενο σε όλα τα στελέχη ανεξαρτήτου  βαθμού ,κάτι το οποίο μειώνει το ηθικό και το φρόνημα των στελεχών.

Τρανταχτό παράδειγμα της μη τήρησης των κανονισμών είναι οι πιστώσεις που δίδονται σε μονάδες των νησιών για αποκατάσταση κτηριων ,και για αγορά ανταλλακτικών από το ίδιο το ΓΕΣ και οι οποίες δεν φθάνουν ποτέ στις μονάδες κατόπιν διαταγής τις 98 ΑΔΤΕ .

Με διαταγή η οποία έκδωσε η 98ΑΔΤΕ όπως φαίνεται παρακάτω , απαγορεύει στις μονάδες να εκμεταλλευτούν τα χρήματα που παρέχει το ΓΕΣ στις μονάδες …και όλα τα χρήματα να περνάνε από την δκση τις 98 ΑΔΤΕ η οποία θα κανονίζει το που ,και το πώς, θα διατεθούν. Σίγουρα πάντως η κατασκευή εξωτερικού συντριβανιού …και η σχεδίαση κατασκευής καφετέριας εντός της Μεραρχίας,καθώς και διαμόρφωση χώρων εντός των γραφείων …ενώ τα στρατόπεδα παρακαλάνε για λίγα ευρώ για αποκατάσταση ζημιών δεν συνάδει με σωστή διαχείριση….

Τα χρέη πάντως σε εξωτερικούς εμπόρους από ότι ακούγεται φθάνει τις 15.000 ευρώ και με τα σχέδια τις δκσης μάλλον το ποσό αυτό θα αυξηθεί. Ελπίζουμε η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία να προβεί άμεσα στον έλεγχο, για την αποκατάσταση του ηθικού των στελεχών καθώς νιώθουν απροστάτευτοι από προσωπικές φιλοδοξίες .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.