Επίθεση με βιτριόλι – Ζωγράφου: Τι αναφέρει το δελτίο της ΕΛ.ΑΣ – Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις…

Σε σύλληψη μετατράπηκε η ανάκριση της ύποπτης για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης.

Πρόκειται για 35χρονη γυναίκα που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας, η οποία ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες ως η δράστιδα της επίθεσης με το βιτριόλι.

Η ύποπτη θα οδηγηθεί στην εισαγγελία όχι όμως για τη γνωστή υπόθεση, αλλά για κάποιο πλημμέλημα το οποίο προέκυψε κατά τη διαδικασία της ανάκρισης. Η δικογραφία για την επίθεση με βιτριόλι δεν έχει κατατεθεί ακόμα, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Η 35χρονη εντοπίστηκε και προσήχθη έξω από το σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου, ενώ εντοπίστηκε μια τηλεκάρτα και μια ξανθιά περούκα.

«Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Η 35χρονη γυναίκα φέρεται ότι είχε ερωτική αντιζηλία εδώ και ένα χρόνο με την 34χρονη Ιωάννα και το χωριό καταγωγής της είναι κοντινό με εκείνο της Ιωάννας. Από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών προέκυψε ότι έστελνε μηνύματα στο κινητό της Ιωάννας σε σχέση με κάποιο δεσμό που είχε.

Είναι υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται η Ιωάννα και δεν ήταν στο αρχικό κάδρο των ερευνών των αρχών.

Φαίνεται ότι οι αρχές οδηγήθηκαν σε αυτήν από τα ψηφιακά ίχνη που άφησε τόσο η χρήση τηλεκάρτας, που χρησιμοποιήθηκε δύο φορές για επικοινωνία με την εταιρεία ραδιοταξί -και για την προπαρασκευαστική ενέργεια και την ημέρα της επίθεσης- όσο και του κινητού τηλεφώνου της.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.