Η Ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα! «Προτεραιότητα η ασφάλεια του πολίτη!» – Το ενωτικό μήνυμα του Διοικητή! – Ποιοι έδωσαν το «παρών» (φωτο&βιντεο «Zografounews»)

Εγκαινιάστηκαν και οι νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Ρέντη

Στην κοπή πίτας της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά παρέστη ο υπουργός Δημοσιας Ταξης, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ.

Επίσης το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές Πειραιά (Κατσαφάδος – Μανωλάκος και Νόνη Δούνια), καθώς και ο Αντιδήμαρχος Πειραιά και Νίκαιας, Ταταρόπουλος και Μπακατσέλος αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τιμήθηκαν με πλακέτα υπουργός, αρχηγός, ο Ταξίαρχος της Άμεσης Δράσης καθώς και ο αστυνομικός της Υπηρεσίας που ξεχώρισε για την απόδοση του το έτος 2019!

Στο λόγο του ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά (Δημήτριος Τσιάκος) έκανε αναφορά στο γεγονός ότι Δίας και περιπολικά αποτελούν μια υπηρεσία, στέλνωντας ενωτικό μήνυμα προς τους συναδέλφους, ενώ έκανε λόγο για τον πήχυ ο οποίος έχει τεθεί ψηλά και με την προσθήκη των νέων ειδικών φρουρων!

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Δοικητή ΔΙΑΣ Πειραιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.