«Ραλίστας» ντίρλα μοίρασε φάσκελα σε αστυνομικούς που ήθελαν να του κάνουν έλεγχο!

Τη σκηνή από την ελληνική ταινία «Η Σοφερίνα», με τη Μάρω Κοντού να περιγράφει ενώπιον της έδρας του δικαστηρίου ότι απάντησε στο σήμα του τροχονόμου να σταματήσει με την… ελληνοπρεπέστατη χειρονομία με ανοιχτά τα πέντε δάχτυλα, μιμήθηκε ένας μεθυσμένος 25χρονος στη Μεσσαρά του Ηρακλείου.

Όταν αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, ο επίδοξος «ραλίστας» τους «φιλοδώρησε» και με ένα μεγαλοπρεπές… φάσκελο και διέφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς!

Η καταδίωξή του κράτησε δύο ολόκληρες ώρες και πήρε τέλος ύστερα από 12 χιλιόμετρα, όταν ο 25χρονος έφτασε πια στο χωριό του. Όταν, μάλιστα, τον συνέλαβαν, ο νεαρός άρχισε να σπρώχνει, να φτύνει και να κλοτσάει τους αστυνομικούς, βρίζοντας τις οικογένειές τους και απειλώντας ότι θα τους… διώξει από το Σώμα!

Ο 25χρονος, ο οποίος συνέχισε το «σώου» του και το κρατητήριο, όπου έβρισε και πέταξε ένα μπουκάλι νερό σε έναν Πακιστανό κρατούμενο επειδή τον… κοίταξε, τελικά παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 32 μηνών.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.