ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… ΑΝΑΤΡΟΠΗ για τον καβγά μεταξύ αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ! Τι πραγματικά συνέβη! ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Δεν αρέσκεται στο δημοσιοϋπαλληλίκι ο Διοικητής της ΔΙΑΣ Πειραιά!

Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα

Υπερτροφική διάσταση δόθηκε σε ένα μεμονωμένο περιστατικό που έλαβε χώρα μεταξύ του Διοικητή του Α.Τ Ρέντη και του Διοικητή της Δίας Πειραιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Alerttv» που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης,  η κίνηση του πρώτου να αρπάξει από τον λαιμό τον δεύτερο, σε στιγμή συνάντησης τους ενώπιον άλλων αστυνομικών της Δίας Πειραια,  εν είδει κεφαλοκλειδώματος, προκάλεσε την δικαιολογημενη αγανάκτηση του δεύτερου  και την απώθηση του πρώτου,  προκειμένου να απελευθερωθεί από την πίεση που του ασκούνταν.

Το περιστατικό έλαβε άμεσα τέλος.Απορίας άξιον παραμένει το γεγονός της ανάρτησης δημοσιεύματων τις μεσημεριανές ώρες της χθεσινής ημέρας  περί ξυλοδαρμό μεταξύ των δύο ο οποίος ουδέποτε έλαβε χώρα και μάλιστα περι ανάμειξης του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων όταν ακόμη κανένας δεν είχε προβεί σε καμία ενέργεια.

Σύμφωνα μάλιστα με άτομα που γνωρίζουν καλά τα γεγονότα, ο Διοικητής του ΑΤ Ρέντη προέβη στην υποβολή μηνύσεως αργά το απόγευμα για το αδίκημα της εξυβρίσεως την οποία και ανακάλεσε, όταν εμφανίστηκε ο Αστυνόμος της Δίας, λέγοντας του πως περίμενε να τον πάρει ένα τηλέφωνο και πως δεν ήθελε να προβεί σε αυτή την κίνηση, αλλά κινήθηκε έτσι υπό την εσφαλμένη ενημέρωση που είχε ότι θα προεβαινε αυτός σε μήνυση σε βάρος του.

Οι δύο αξιωματικοί ειχαν επι συνέχειας μια εγκάρδια συζήτηση παρουσία και ετέρων συναδέλφων τους  και πρόκειται για δύο εργατικούς  και μετριοπαθείς ανθρώπους.

Συμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η όλη αναστάτωση και η διασπορά ανυπόστατων ειδήσεων προέρχεται από υπηρεσιακούς κύκλους που εκμεταλλευομενοι ένα ανούσιο περιστατικό , είχαν ως σκοπό να πλήξουν το προφίλ του  Διοικητή της Δίας Πειραιά ο οποίος στο δόγμα της Φυσικής και Πολιτικής Ηγεσίας για περισσότερη προσπάθεια και δουλειά στο θέμα της αστυνόμευσης είχε πρόσφατα μετακινήσει άτομα σε θέσεις στην υπηρεσία του που αρέσκοταν στο δημοσιοϋπαλληλίκι μη δείχνοντας το απαιτούμενο ενδιαφέρον. 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.