Γεννηματά: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει καταφύγιο για τη Σαραρέ και την κόρη της – «Οχι» σε έκδοσή της στο Ιράν! (ΦΩΤΟ)

Η Φώφη Γεννηματά εξέφρασε τη στήριξή της στην Σαραρέ Κχαντεμί, την Ιρανή που ήρθε με την κόρη της στην Ελλάδα και είναι αντιμέτωπη με έκδοση στο Ιράν.

Ο Απόστολος Δοξιάδης, με ανάρτησή του στο Facebook την Πέμπτη, ανέδειξε την υπόθεση της Σαραρέ. Η νεαρή γυναίκα ήρθε στην Ελλάδα για να γλιτώσει από τον βίαιο σύζυγό της, αλλά και το καθεστώς και στις 15 Οκτωβρίου εκδικάζεται στον Αρειο Πάγο το αίτημα έκδοσής της στο Ιράν.

«Η Σαραρέ Κχαντεμί είναι μια γυναίκα – μητέρα που αναζητά ελευθερία και ασφάλεια γι’ αυτήν και την 6χρονη κόρη της Ντιάνα. Μακριά από τη βία και την κακοποίηση του περιβάλλοντος της», έγραψε στο Facebook η Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στην υπόθεση.
«Την ακούμε με σεβασμό. Με αίσθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει το καταφύγιο για τη Σαραρέ και τη Ντιάνα. Η απόρριψη του αιτήματος έκδοσής της είναι μονόδρομος», ανέφερε ακόμη η κ. Γεννηματά.

Τα tweet της Γεννηματά για τη Σαραρέ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.