Οι δράσεις του Βουλευτή Βασίλη-Πέτρου Σπανάκη, τις πρώτες 60 ημέρες της Κοινοβουλευτικής του θητείας! (φωτο)

17 Ιουλίου – Ορκωμοσία της Βουλής
Ορκίζεται Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εκπροσωπώντας τους πολίτες της Β3 Περιφέρειας Νοτίου Τομέα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

24 Ιουλίου – Παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο

30 Ιουλίου – Φορολογικό Νομοσχέδιο
Εισηγητής στο πρώτο Νομοσχέδιο της νέας κυβέρνησης που μείωσε τον ΕΝΦΙΑ και έφερε τη ρύθμιση των 120 δόσεων.

7 Αυγούστου – Διυπουργικό Nομοσχέδιο.
Συμμετέχει ως ομιλητής στη συζήτηση του διυπουργικού Nομοσχεδίου, με το οποίο η κυβέρνηση φέρνει το τέλος της ανομίας στα Πανεπιστήμια και ρυθμίζει τη λειτουργία Δήμων και Περιφερειών.

4 & 5 Σεπτεμβρίου – Επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία
Επισκέπτεται τον Νομό Καστοριάς και συνομιλεί με φορείς της Αυτοδιοίκησης, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, κομματικά στελέχη και απλούς πολίτες, καταγράφοντας τα ζητήματα που τους απασχολούν, μαζί με κλιμάκιο Βουλευτών της Ν.Δ. Παράλληλα έχει την τιμή να δεχτεί τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Σεραφείμ και να επισκεφτεί τον τάφο του Παύλου Μελά.

11 Σεπτεμβρίου – Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Παρακολουθεί τον αγιασμό του 1ου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου, όπου εύχεται μια δημιουργική χρονιά σε δασκάλους, γονείς και μαθητές.
Η επιλογή των δύο σχολείων, έχει συναισθηματική αξία για τον ίδιο, καθώς στο 1ο Δημοτικό ήταν επί σειρά ετών Διευθύντρια η μητέρα του, Παρασκευή Παπαδόγκωνα, ενώ στο 6ο Δημοτικό φοίτησε ως μαθητής στην 1η τάξη του Δημοτικού σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.