Συγκλονισμένος ο Θοδωρής Κυριακού: «Αυτό θα έκανε ο πατέρας μου…». Διέθεσε τα ελικόπτερά του για τις πυρκαγιές. Τι εντολές έδωσε στον όμιλό του…

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Κυριακού παραχωρεί, όπως ανακοινώθηκε, στη διάθεση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας τα ελικόπτερα του ομίλου ANTENNA, και το ανθρώπινο δυναμικό που τα συνοδεύει, προκειμένου να περιπολούν τις περιοχές όπου υπάρχει αυξημένη επικινδυνότητα για πυρκαγιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, ο γιος του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού είπε στους στενούς του συνεργάτες πως το ίδιο θα έκανε και ο πατέρας του, τα χνάρια του οποίου δείχνει να ακολουθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ «Ο Θοδωρής Κυριακού και ο Όμιλος ANTENNA έχουν αποδείξει σε ποικίλες περιστάσεις πως στέκονται με αγάπη και φροντίδα στα κοινωνικά ζητήματα.

Η πρόληψη και η γρήγορη κινητοποίηση των Αρχών μπορεί να προλάβει την καταστροφή. Κι εδώ ακριβώς παρεμβαίνει η ιδιωτική πρωτοβουλία. Προσφέροντας έργο στην πατρίδα, έργο στον πολίτη». Ανάλογες εντολές έδωσε στο προσωπικό του ομίλου του σε ό,τι αφορά την κάλυψη των γεγονότων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.