Μεγάλη γιορτή των Λουλουδιών και της Ανθοκομίας στο Πασαλιμάνι

Η μεγάλη γιορτή της 9ης Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά, στην πλατεία Κανάρη, εγκαινιάζεται στο Πασαλιμάνι, το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, στις 12:00 το μεσημέρι.

Άτυπα η έκθεση έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της από την Τετάρτη 1η Μαΐου, ενώ θα παραμείνει ανοιχτή για τους πολίτες έως και την Κυριακή 12 Μαΐου 2019. Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 10:00 το πρωί έως και τις 22:00 το βράδυ.

Την μεγάλη ανθοκομική έκθεση διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής.

Οι επισκέπτες της Ανθοκομικής Έκθεσης θα έχουν την  ευκαιρία να επιλέξουν λουλούδια και φυτά, ανάμεσα σε χιλιάδες είδη και σε προσιτές τιμές.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας  σε δήλωσή του για την έκθεση σημείωσε:»Η 9η Ανθοκομική μας έκθεση στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι αναμένεται να είναι η πιο πετυχημένη του θεσμού. Είμαι πολύ υπερήφανος ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου για την ανοδική της πορεία τα τελευταία χρόνια, αφού με απόφασή μου καθιερώθηκε στον χώρο αυτό εδώ και τρία χρόνια».

Η κλασική βόλτα των Πειραιωτών στην «πασαρέλα» των καφέ και των εστιατορίων συνδυάζεται με τη βόλτα στην Ακτή Μουτσοπούλου και το πλούσιο πράσινο της πλατείας. Περιμένουμε όλο τον κόσμο στα εγκαίνια το Σάββατο 4 Μαΐου στις 12:00″ κατέληξε ο κ. Βοϊδονικόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.