Τουρισμός: Οι Αμερικανοί πράκτορες βάζουν την Ελλάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο επιχειρηματικό Roadshow της Ελλάδας στην Δυτική Ακτή των Η.Π.Α

Ιδιαίτερα έντονο καταγράφεται το ενδιαφέρον Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων για την Ελλάδα, όπως αυτό αποτυπώθηκε από την ολοκλήρωση του δεύτερου επιχειρηματικού Roadshow της Ελλάδας στην Δυτική Ακτή των Η.Π.Α. στην Καλιφόρνια, που διοργάνωσε η εταιρία North Events.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ελληνική επιχειρηματική αποστολή, όπως τονίζεται, επισκέπτεται την Πολιτεία της Καλιφόρνιας, με 3 «σταθμούς» στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα του νομού, το Σαν Ντιέγκο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο. Συνολικά υπολογίζεται ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 700 συναντήσεις με Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες της ASTA (American Society of Travel Advisors).

Η Καλιφόρνια, που αποτελεί μία από τις πλουσιότερες πολιτείες της Αμερικής, ανταποκρίθηκε με έντονο ενδιαφέρον στο κάλεσμα των τουριστικών πρακτόρων της ASTA (Asta Travel Advisors) επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των διοργανωτών για μεγάλη ζήτηση πριν την διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα στο Σαν Ντιέγκο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ελληνικό τουριστικό προϊόν σε επίπεδο υπηρεσιών όσο και προορισμών.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινώσει τις επόμενες δράσεις της στην Αμερικανική αγορά για το 2019 -2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.