Απαγωγή στον Πειραιά: Με ένα μπλε πολυμορφικό διέφυγαν οι δράστες

Οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμη για ζητήσουν λύτρα

Αποκαλυπτικό ήταν το υλικό από τις κάμερες της ευρύτερης περιοχής στο λιμάνι του Πειραιά και παρέχει πολύτιμα στους αστυνομικούς για την απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά, καθώς αποδεικνύεται πως οι δράστες διέφυγαν μαζί με το θύμα τους, με ένα μπλε πολυμορφικό αυτοκίνητο.

Τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι τον άρπαξαν όταν βγήκε από το σπίτι του μαζί με την οικιακή του βοηθό. «Σιγή ασυρμάτου» μέχρι στιγμής, δεν έχουν καλέσει κανέναν για λύτρα. Όλες οι εξελίξεις της συγκλονιστικής υπόθεσης.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους και απεικονίζει ένα πολυμορφικό αυτοκίνητο μπλε χρώματος Γερμανικής κατασκευής, προσπαθούν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, όσον αφορά στην αρπαγή – απαγωγή γνωστού επιχειρηματία, το πρωί της Πέμπτης, στον Πειραιά.

Οι πρώτες κινήσεις των έμπειρων Αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής φαίνεται να απέδωσαν “καρπούς”, καθώς μέσω καμερών διαχείρισης κυκλοφορίας αλλά και ιδιωτικών καμερών, κατάφεραν να εντοπίσουν το μπλε πολυμορφικό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες προκειμένου να επιβιβάσουν τον 51χρονο επιχειρηματία, ώστε να γίνει η απαγωγή.

Ταυτόχρονα “χτυπώντας” τον αριθμό κυκλοφορίας, διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος αριθμός δεν υπάρχει στην Ελληνική επικράτεια. Κατά συνέπεια εκτιμούν πως οι πινακίδες κυκλοφορίας του ύποπτου οχήματος είναι εξ’ υπαρχής πλαστές.

Οι έμπειροι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και προσωπικής ελευθερίας που έχουν αναλάβει την έρευνα για αυτή την σοβαρή υπόθεση κάνουν λόγο όχι για απαγωγή, αλλά για αρπαγή καθώς μέχρι αργά σήμερα το πρωί, κανείς δεν είχε επικοινωνήσει με την οικογένεια του 51χρονου επιχειρηματία, εν προκειμένω με την μητέρα του και τα παιδιά του προκειμένου να ζητήσει λύτρα για την απελευθέρωση του επιχειρηματία.

Παράλληλα και λόγω του γεγονότος πως στο παρελθόν τ’ όνομα του γνωστού επιχειρηματία είχε εμπλακεί σε υπόθεση που ερευνούσε το Λιμενικό, χωρίς ποτέ να αποδειχθεί η ενοχή του, εξετάζουν και το ενδεχόμενο οι δράστες να άρπαξαν τον 51χρονου προκειμένου να λύσουν παλιές προσωπικές διαφορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.