Δωρεάν φτυαράκια μιας χρήσης για τα περιττώματα των σκύλων από το Δήμο Πειραιά

Σημαντική δράση για την καθαριότητα τη πόλης

Σε μια σημαντική δράση για την καθαριότητα στον Πειραιά προχωρά ο Δήμος της πόλης που θα προσφέρει δωρεάν φτυαράκια μιας χρήσης για τα περιττώματα των σκύλων, στους δημότες.

Ειδικότερα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια αναφέρεται η συγκεκριμένη δράση που αφορά στην προµήθεια συστήµατος, φτυαράκι µιας χρήσης από ανακυκλωµένο χαρτί οντουλέ (διπλό κυµατοειδές) για την περισυλλογή περιττωµάτων ζώων (σκύλων).

Σύμφωνα με την εισήγηση, ο ∆ήµος Πειραιά µε στόχο να σταµατήσει την ρύπανση του περιβάλλοντος αναφορικά µε τη ρύπανση από περιττώµατα σκύλων σε εξωτερικούς δηµόσιους χώρους, περιλαµβάνει στις ενέργειες του την προµήθεια και τοποθέτηση συστήµατος, φτυαράκι µιας χρήσης από ανακυκλωµένο χαρτί οντουλέ (διπλό κυµατοειδές) για την περισυλλογή περιττωµάτων ζώων (σκύλων) από τους ιδιοκτήτες.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι ιδιοκτήτες θα προµηθεύονται το φτυαράκι αυτό δωρεάν από τα ειδικά σχεδιασµένα µεταλλικά κυτία που θα είναι τοποθετηµένα σε σηµεία, όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων, που θα υποδείξει η αρμόδια υπηρεσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.