Ο ΟΑΕΔ προπληρώνει επιδόματα ανεργίας και “δώρα” λόγω Χριστουγέννων

Τι αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού

Στην προπληρωμή των επιδομάτων ανεργίας και των “δώρων” θα προχωρήσει ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού επισημαίνεται ότι:

“Από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, θα καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2018 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Παράλληλα από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά καταβάλλονται από 10 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι και 6 Ιανουαρίου 2019.

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων”.

Τέλος η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ εφιστά την προσοχή καθώς ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτούμενων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.