Η Microsoft ετοιμάζει τον τερματισμό των Windows Phone

Η Microsoft ετοιμάζει τον τερματισμό των Windows Phone

Η Microsoft ετοιμάζει τον τερματισμό των Windows Phone σιγά σιγά. Από τις 20 Φεβρουαρίου, τα παλαιότερα κινητά με Windows θα σταματήσουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις και δεν θα είναι πλέον δυνατό να εντοπιστούν μέσω της υπηρεσίας «Βρείτε το τηλέφωνό μου». Οι συσκευές που πρόκειται να επηρεαστούν δεν είναι αυτές με Windows 10 Mobile ή Windows 8.1.

Τα smartphones που επηρεάζονται από την απενεργοποίηση είναι αυτά που εξακολουθούν να έχουν εγκατεστημένο WP 7.5 και 8.0. Σε αυτές τις συσκευές, η υπηρεσία Push Notification για κινητά θα είναι εντελώς απενεργοποιημένη. Κάθε συσκευή με WP 7.5 και 8.0 έχει ήδη ενημερωθεί σε WP 8.1 μέσω OTA, οπότε ο αριθμός των συσκευών που εξακολουθούν να έχουν αυτές τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος είναι πιθανώς χαμηλή.

Παράλληλα με τις ειδοποιήσεις, τα συγκεκριμένα τηλέφωνα δεν θα λαμβάνουν πια ενημερώσεις στα live tiles. Σύμφωνα με τη Microsoft, μετά από πέντε χρόνια, τα WP 7.5 και 8.0 έχουν φτάσει στο τέλος της υποστήριξής τους. Εάν εξακολουθείτε να διαθέτετε κινητό με με WP 7.5 ή 8.0, είναι καλύτερο για εσάς να το ενημερώσετε σε 8.1. Η επίσημη ανακοίνωση της Microsoft:

On February 20, 2018, Mobile Push Notification services will be turned off for Windows Phone 7.5 and Windows Phone 8.0. Once this happens: Your phone will no longer receive notifications. Your phone will not receive additional live tile updates. The “Find my phone” feature will no longer locate your phone. Windows Phone 7.5 and 8.0 have reached their end of support dates, and thus services for these versions of Windows will be discontinued over time

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.