Ο θάνατος των υπολογιστών και η άνοδος των smartphones

Ο θάνατος των υπολογιστών και η άνοδος των smartphones

Διαβάζετε το κείμενο αυτό από υπολογιστή; Ε, δεν έχετε μείνει και πολλοί. Την ώρα όπου ο Η / Υ είναι ευρέως διαδεδομένος στον χώρο εργασίας, στο σπίτι και γενικά παντού, το smartphone κατέχει τα πρωτεία.

Ο θάνατος των υπολογιστών και η άνοδος των smartphonesΗ Verto Analytics, μια ερευνητική εταιρεία που παρακολουθεί τις συσκευές που χρησιμοποιούνται από 5.000 ενήλικες του Ηνωμένου Βασιλείου, διαπίστωσε ότι το smartphone χρησιμοποιείται από το 57% των ανθρώπων, ο υπολογιστής από το 27% και τα tablet από το 16%. Τα smartphones είναι πλέον πιο δημοφιλή από τους υπολογιστές για την μετάβαση στο διαδίκτυο.

Η χρήση των κινητών γίνεται κυρίως μεταξύ 8-11π.μ., όπου το 63% των ανθρώπων στο σερφάρουν στο διαδίκτυο. Κάτι που σημαίνει τρεις φορές παραπάνω χρήση από ό, τι σε έναν υπολογιστή.

Τα στοιχεία από την έρευνα δείχνουν επίσης ότι οι εταιρείες αναζήτησης, ειδήσεων, χρηματοδότησης και ταξιδιών έχουν δει μεγάλη αύξηση στην επισκεψιμότητα τους μέσω των smartphones.

Ο Δρ Hannu Verkasalo, Διευθύνων Σύμβουλος της Verto Analytics, δήλωσε πως οι επιχειρήσεις, οποιουδήποτε είδους, που θέλουν να απευθύνονται στους καταναλωτές, πρέπει να σκέφτονται τα κινητά τηλέφωνα ως μίνι υπολογιστές και όχι σαν απλά τηλέφωνα, καθώς οι άνθρωποι περνούν την καθημερινότητα τους πάνω σε αυτά, όλο και περισσότερο.

Έπειτα τόνισε πως η καθημερινή χρήση διαφεύγει γρήγορα από τους υπολογιστές και πηγαίνει κατευθείαν στα smartphones, επισημαίνοντας τις υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί σχεδόν αποκλειστικά για κινητά όπως το Uber και το Snapchat.

Οι ημέρες που φάνταζε κατόρθωμα να μπει κάποιος σε site μέσω κινητού, περάσαν ανεπιστρεπτί.

Τώρα είναι απαραίτητο και ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι του διαδικτύου.

Πηγή: sofokleousin.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.