ΚΙΝΑΛ: Έως τις 8 Μαΐου ανοικτή η πλατφόρμα για τις υποψηφιότητες

Μεγάλο το ενδιαφέρον για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα η Επιτροπή Ψηφοδελτίων με τη συμμετοχή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος και ενημερώθηκε για το αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής που εκδηλώνεται, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης:

  • Η πλατφόρμα υποψηφιοτήτων θα είναι ανοικτή ως τις 8 Μαΐου και με βάση αυτές θα διαμορφωθεί το Μητρώο υποψηφιοτήτων και θα ακολουθήσει η συζήτηση στις νομαρχιακές επιτροπές, που θα εκλεγούν.
  • Συντάχθηκε ο εσωτερικός κανονισμός και το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας της Επιτροπής.
  • Η Επιτροπή θα είναι σε συνεχή συνεδρίαση και υιοθετήθηκαν οι κανόνες και τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων, όπως αυτά ορίστηκαν στη συνεδρίαση της ΚΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η Επιτροπή Ψηφοδελτίων, στοχεύει να έχει έτοιμη την εισήγησή της προς τον πρόεδρο και την ΚΠΕ εντός του Ιουνίου.

Παράλληλα αξίζει να τονιστεί ότι η Επιτροπή επίσης ξεκαθαρίζει, ότι ως τότε δεν υπάρχει καμία έγκριση υποψηφιότητας ή απόδοση χρίσματος σε κανέναν.

«Σκοπός είναι η διαμόρφωση ισχυρών ψηφοδελτίων ανά την επικράτεια με γνώμονα το ήθος, την πολιτική επάρκεια και την κοινωνική αποδοχή, χαρακτηριστικά γνωρίσματα που περιέγραψε επακριβώς ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής», επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Επιτροπής.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.