Νίκος Ανδρουλάκης: «Αυτό είναι επιτελικό χάος όχι επιτελικό κράτος»

Τι καταλογίζει στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για την αποτυχημένη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» ασκεί ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του.

Ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει την κυβέρνηση για πλήρη απουσία σχεδιασμού και συντονισμού στις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώθηκαν από τον χιονιά στην Αττική.

Ειδικότερα για την τεράστια ταλαιπωρία που υπέστησαν χιλιάδες άνθρωποι -και μερικοί εξακολουθούν να περνάνε- λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων της κακοκαιρίας Ελπίδα, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης χαρακτήρισε «επιτελικό χάος» τις συνθήκες του τελευταίου 24ωρου, ενώ κατήγγειλε την κυβέρνηση για απουσία σχεδίου και συντονισμού.

Η πλήρης δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη τονίζει:

«Χιλιάδες συμπολίτες μας, έμειναν μόνοι τους στο έλεος της κακοκαιρίας. Άλλοι εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, άλλοι χωρίς ρεύμα και θέρμανση και βέβαια με κλειστές κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας για ώρες.

Μέρες τώρα ήταν γνωστό ότι θα έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα υψηλής έντασης και μικρής διάρκειας, παρόλα αυτά δεν υπήρξε σχέδιο και συντονισμός. Αυτό δεν είναι επιτελικό κράτος, όπως επαγγέλλεται ο κ. Μητσοτάκης, αλλά επιτελικό χάος που ταλαιπωρεί διαρκώς τον ελληνικό λαό».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.