Την επιβολή ανώτατης τιμής στις προστατευτικές μάσκες ζητά το ΚΙΝΑΛ

Έντονη κριτική από το Κίνημα στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη

Την παρέμβαση του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσαν τα φαινόμενα κερδοσκοπίας με τις προστατευτικές μάσκες κατά του κορωνοϊού με το ΚΙΝΑΛ να ζητά την επιβολή ανώτατης τιμής στις προστατευτικές μάσκες.

Ειδικότερα το Κίνημα Αλλαγής, με ανακοίνωσή του, άσκησε έντονη κριτική στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, τονίζοντας πως «διαπιστώνει μεν κερδοσκοπία στην αγορά προστατευτικών μασκών, αλλά δεν κάνει χρήση των νομοθετικών εργαλείων που έχουν ψηφιστεί για την προστασία των καταναλωτών από την αδικαιολόγητη αύξηση των τιμών».

Παράλληλα το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, εδώ και έξι μήνες παρακολουθεί αμέτοχη την αύξηση των τιμών στην αγορά, που επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του: «Συνεπώς, εκτός από τους άμεσους και συστηματικούς ελέγχους στην αγορά για την πάταξη της κερδοσκοπίας -με την αναγκαία παρέμβαση και της Επιτροπής Ανταγωνισμού-χρειάζεται η επιβολή ανώτατης τιμής στις προστατευτικές μάσκες, όπως άλλωστε έγινε με τα rapid και PCR test».

«Έστω και τώρα, ας πράξει το αυτονόητο» καταλήγει στη ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.