Ανδρουλάκης: «Δεν μπορεί ο Μητσοτάκης να κρύβει τις ευθύνες τους πίσω από ακραίες δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ»

Στη επίθεση περνά ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – Τι είπε για τους εμβολιασμούς

Στην επίθεση πέρασε ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης που με μια μεστή αλλά ουσιαστική δήλωση πήρε θέση στο θέμα των ημερών με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σήμερα στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Δίχως να κρατήσει πολιτικές αποστάσεις αλλά με σαφήνεια και σκληρό λόγο και προς την Κυβέρνηση και προς το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έδωσε το πρώτο δείγμα της αντιπολιτευτικής του τακτικής.

«Είναι ξεκάθαρο ότι η Κυβέρνηση δεν έχει πάρει τις αναγκαίες αποφάσεις για να στηρίξει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας όσο θα έπρεπε βάσει των σημερινών συνθηκών της πανδημίας και αυτό πρέπει να γίνει. Δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να κρύβει τις τεράστιες ευθύνες του πίσω από ακραίες και καταδικαστέες δηλώσεις μελών της Αντιπολίτευσης», ανέφερε χαρακτηριστικά  ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Νοσοκομείο Σωτηρία, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Από την ενημέρωση που είχαμε εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρία, τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά, όπως είναι άλλωστε και τα στοιχεία του ECDC. Εκλιπαρώ κάθε Έλληνα πολίτη ο οποίος δεν έχει μέχρι τώρα αξιοποιήσει το μόνο όπλο που μας έχει χαρίσει η επιστήμη, να κάνει το εμβόλιο».

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής: «Σήμερα στο νοσοκομείο Σωτηρία που έχουμε 17 διασωληνωμένους, ένας μόνο είναι εμβολιασμένος. Σήμερα στην Πορτογαλία έχουμε 15 νεκρούς κάθε μέρα, ενώ στην Ελλάδα σχεδόν 100, διότι εκεί υπάρχει μια πολύ μεγάλη εμβολιαστική κάλυψη».

«Εμείς, ως κόμμα ευθύνης, ξεκινάμε νέα εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για να σπάσουμε τον φόβο και την παραπληροφόρηση που αφορά το εμβόλιο. Πρέπει περισσότεροι άνθρωποι στη χώρα μας να πάρουν πρωτοβουλία, να τους στηρίξουμε, να καταλάβουν ότι η αξία του να υπερασπίσουμε την ανθρώπινη ζωή είναι μια καθημερινή μάχη», συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Θεωρώ αδιανόητο να αποδεχθούμε ότι κάθε μέρα θα είναι κανονικότητα να χάνεται ένα ελληνικό χωριό. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα με συνεννόηση, σύνεση και σχέδιο. Και αυτή είναι πρωτίστως ευθύνη της κυβέρνησης, αλλά και ευθύνη όλων εμάς που θέλουμε πραγματικά να γυρίσουμε σελίδα και να έχουμε μια καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας», κατέληξε ο Έλληνας ευρωβουλευτής.

Μαζί με τον Νίκο Ανδρουλάκη το Νοσοκομείο «Σωτηρία» επισκέφτηκε και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.