Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ανοιχτές οι κάλπες ολόκληρη την Κυριακή αν χρειαστεί

Μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος ψηφοφόρος θα διαρκέσει η διαδικασία

Στην απόφαση να παραμείνουν ανοιχτές οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, την προσεχή Κυριακή,  για όση ώρα χρειαστεί αποφάσισαν οι υπεύθυνοι της διαδικασίας.

Έτσι από την στιγμή που η προσέλευση θα είναι τόσο μεγάλη που να δικαιολογεί την παράταση, τότε οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος φίλος του Κινήματος που επιθυμεί να ψηφίσει.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 07:00 το πρωί και οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα.

Όμως, σε όσα εκλογικά κέντρα υπάρχουν ουρές, η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι να ψηφίσει και το τελευταίο μέλος ή φίλος του κόμματος, όπως τονίζουν οι ιθύνοντες από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι η προσέλευση θα είναι αρκετά μεγάλη με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περίπου 260.000 κόσμο που θα μεταβεί στα εκλογικά κέντρα ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.