Ανδρέας Λοβέρδος: «Θα υπερδιπλασιάσουμε τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ»

Είμαστε μέσα στο παιχνίδι δηλώνει ο υποψήφιος αρχηγός

Την απόλυτη σιγουριά του ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά του διατράνωσε σε δηλώσεις του ο υποψήφιος αρχηγός του κινήματος, Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Λοβέρδος τόνισε χαρακτηριστικά:

 «Είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Με ρωτούν γιατί λες υπερδιπλασιασμό. Απαντώ: γιατί γίνεται. Γιατί υπάρχουν ομάδες πολιτών που πχ από το 2010 δεν μας ξαναψήφισαν και πήγαν σε κόμματα διαμαρτυρίας ή δεν ξαναπήγαν στις κάλπες και τώρα σκέφτονται να επιστρέψουν» επισήμανε ο υποψήφιος για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Λοβέρδος στάθηκε ιδιαίτερα στο  ότι στη δημοσκόπηση της ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑLΥSIS το 45% των Ελλήνων δηλώνουν ότι θα ξαναψήφιζαν ΠΑΣΟΚ, το 49% ΝΔ, και μόλις 38% ΣΥΡΙΖΑ.

Σημείωσε δε πόσο σημαντική είναι η αυξημένη συμμετοχή λέγοντας ότι «τσακίζει τους μηχανισμούς. Όλα τα κόμματα υποφέρουν από τους μηχανισμούς. Να συμμετέχουν οι πολίτες ενεργά και είναι ελεύθερος να το κάνει όποιος θέλει είτε ως μέλος του κόμματος είτε ως φίλος με την ταυτότητα του».

Για την πιθανότητα να γίνει debate ο κ.Λοβέρδος επεσήμανε πως «υπάρχει μεταξύ των πέντε μία συμφωνία που λέει ότι θέλουμε να κάνουμε διάλογο, και ο δισταγμός μιας υποψηφιότητας απέναντι στον διάλογο. Πάντα μπαίνουν όροι, εγώ μάλιστα προτείνω να είμαστε και όρθιοι. Σε όλο τον κόσμο οι συζητήσεις έχουν κανόνες. Σε όλο τον κόσμο, όμως, οι συζητήσεις γίνονται».

Τέλος ο Ανδρέας Λοβέρδος όταν ρωτήθηκε, εάν την επομένη των εκλογών θα υπάρχουν «μαγαζιά» εντός της παράταξης επανέλαβε ότι «έχει βιογραφικό ενότητας» και πώς έχει στηρίξει όλους τους προέδρους. Ζητάει την εμπιστοσύνη των πολιτών και θα τους την επιστρέψει.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.