Αύξηση διοδίων στην Αττική Οδό: Κανένα τετελεσμένο δεν θα δεχθεί η κυβέρνηση της ΝΔ

Τι ανέφερε για το θέμα ο νέος υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής

Ξεκάθαρα αντίθετος στην αύξηση των διοδίων στην Αττική Οδό εμφανίστηκε σήμερα, ο νέος υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, στην ομιλία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης.

Ειδικότερα ο κ. Καραμανλής ανέφερε για το θέμα: “Μετά από διαπραγματεύσεις με την προηγούμενη κυβέρνηση, οι οποίες κατέρρευσαν, η Αττική Οδός ανακοίνωσε αύξηση των διοδίων. Είχε συμβατικό δικαίωμα να το κάνει; Ναι. Είχε δίκιο; Όχι”.

Και πρόσθεσε ο υπουργός Υποδομών: “Δεν είχε δικαίωμα να το κάνει γιατί κυρίως δεν σεβάστηκε τους πολίτες που είναι οι χρήστες του δρόμου. Εμείς, βέβαια, δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα. Ένα είναι σίγουρο: Η νέα κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχθεί κανένα τετελεσμένο στο θέμα αυτό καθώς έχει πολλούς τρόπους αντίδρασης”.

“Παράλληλα με τα παραπάνω, σχεδιάζουμε να προχωρήσουμε γρήγορα έργα που σήμερα βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν κολλήσει” κατέληξε στην ομιλία του ο Κώστας Καραμανλής.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.