Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει – Θα δουλέψω σκληρά κι είμαι εδώ για όλους τους Έλληνες

Οι πρώτες δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μετά τον εκλογικό του θρίαμβο

Ενωτικός και αποφασισμένος να ξεκινήσει άμεσα δουλειά εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στις πρώτες του δηλώσεις στα κεντρικά γραφεία του κόμματος του στην Πειραιώς, μπροστά σε πλήθος εκατοντάδων ατόμων, μετά τον εκλογικό του θρίαμβο στις εκλογές.

Ο νέος πρωθυπουργός τόνισε ότι «το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει» και πρόσθεσε: «Να ευχαριστήσω τους Έλληνες πολίτες για την εμπιστοσύνη τους. Θα δουλέψω σκληρά για να πείσω και τους συμπολίτες που δεν μας στήριξαν ότι είμαι εδώ για όλους. Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι και έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε επίσης:  «Στέκομαι με σεμνότητα και σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία. Αντλώ όμως δύναμη από τη δύναμη του λαού» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Δεν εκφράστηκε απλά η θέληση να κλείσει ένα κύκλος βαθιά επώδυνος. Ήταν η ανάγκη να αποδείξουμε ότι μπορούμε να μεγαλουργήσουμε εδώ στον τόπο μας».

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε ξεχωριστή αναφορά στους Έλληνες του εξωτερικού. «Σας ζητώ να έχετε το βλέμμα σας και την καρδιά σας στραμμένη στην Ελλάδα. Δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα που αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε στην πράξη».

«Αυτή την ώρα νιώθω να με προστατεύει όσο ποτέ η ευχή των γονιών μου» ανέφερε εμφανώς συγκινημένος λίγο πριν κλείσει την νικητήρια ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ των εκλογών.

«Από σήμερα ξεκινά ένας δύσκολος αλλά όμορφος αγώνας. Η Βουλή θα δουλέψει όλο το καλοκαίρι γιατί το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει» κατέληξε στις δηλώσεις του ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ορκίζεται αύριο στις 13:00 πρωθυπουργός, ενώ την Τρίτη αναμένεται να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.