Ευάγγελος Βενιζέλος: Απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης του Ρουβίκωνα στην Athens Voice

“Ευτυχώς την Κυριακή οι πολίτες έχουν τρόπους ν’ αντιδράσουν” δηλώνει ο πρώην υπουργός

Την οργισμένη αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου προκάλεσε η εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Athens Voice, όπου έσπασαν τα πάντα μπροστά στους εργαζόμενους.

Ο κ. Βενιζέλος σε ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο Facebook, τόνισε για το θέμα: «Η επίθεση οργανωμένης βίας στα γραφεία της Athens Voice, τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, λειτουργεί, πρώτον ως ισχυρή υπόμνηση της σημασίας που έχει η ελευθερία του λόγου ακόμη και όταν η άσκησή της σε κάποια περίπτωση προκαλεί έντονες αντιδράσεις».

Και πρόσθεσε: «Όσο αναζητούμε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα στο δημόσιο λόγο κάποιοι άλλοι οργανώνουν και προβάλλουν ως προοδευτική την βίαιη παρεμπόδιση του».

«Λειτουργεί, δεύτερον, ως κίνητρο αναζήτησης της αλυσίδας γεγονότων που οδήγησαν στον τραγικό και τόσο άδικο θάνατο της Γκαιντέ Κασαρτζιάν στο νοσοκομείο Νίκαιας» επισήμανε ακόμη ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας το περιστατικό που αποτέλεσε πρόφαση των μελών του Ρουβίκωνα να εισβάλουν στα γραφεία της Athens Voice.

«Τόσες ημέρες κάποιοι κοιτούν το δάκτυλο και όχι το φεγγάρι. Τα άλλα, σε σχέση με το επίπεδο ασφαλείας και τη διάχυση της βίας έχουν ειπωθεί δυστυχώς πολλές φορές» υπογράμμισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Η καταδίκη της σημερινής και κάθε άλλης πράξης βίας και η συμπαράσταση στην Athens Voice και τους εργαζόμενους της είναι απόλυτη. Δεν αρκεί όμως. Ευτυχώς την Κυρια

κή οι πολίτες έχουν τρόπους να αντιδράσουν και να καταδικάσουν όσους υποθάλπουν ή ανέχονται τα φαινόμενα αυτά», κατέληξε στην ανάρτηση του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δείτε την ανάρτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.