Παναγιώτης Αγγελόπουλος – Έλλη Καζάκου: Πάμε για τη νίκη!

Μεγάλη σε όγκο και παλμό προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Τερζάκη

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη μεγάλη σε όγκο και παλμό προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου κι επικεφαλής του “Ζωγράφου Μπροστά”, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, στην πλατεία Τερζάκη, το Σάββατο το απόγευμα.

Ξεχωριστή στιγμή στην ομιλία του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ήταν όταν η σπουδαία Ζωγραφιώτισσα, Έλλη Καζάκου ανέβηκε στο βήμα και έστειλε το μήνυμα νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Η Έλλη Καζάκου τόνισε μέσα σε αποθέωση από τους παρευρισκόμενους πως ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Ζωγράφου.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αφού ευχαρίστησε την Έλλη Καζάκου για τα καλά της λόγια, ευχαρίστησε θερμά το ακροατήριο του και σημείωσε πως ο Δήμος γυρίζει σελίδα, και επισήμανε απευθυνόμενος στις Ζωγραφιώτισσες και τους Ζωγραφιώτες που βρέθηκαν στην πλατεία Τερζάκη, πως “προχωράμε μαζί, ενωμένοι, ΜΠΡΟΣΤΑ!!!”.

Ο κ. Αγγελόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του, κι υποσχέθηκε πως ο Δήμος Ζωγράφου θα αλλάξει μορφή και θ’ αποκτήσει την σύγχρονη και λειτουργική εικόνα που του αξίζει!

Κλείνοντας την ομιλία του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος κάλεσε τους δημότες του Ζωγράφου να τον στηρίξουν μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του: “για την πόλη που θέλουμε, για την πόλη που αξίζουμε, για την πόλη που μπορούμε!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.