Τίνα Καφατσάκη: Κάλεσμα νίκης απηύθυνε σε προεκλογική συγκέντρωση στο Γουδί

Κάλεσμα νίκης απηύθυνε από την πλατεία Ελευθερίας στο Γουδί, χθες το απόγευμα, η Δήμαρχος Ζωγράφου κι επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Μαζί για τη Πόλη μας«, Τίνα Καφατσάκη σε μια μεγάλη σε παλμό και όγκο προεκλογική συγκέντρωση.

Η Τίνα Καφατσάκη τόνισε στην ομιλία της πως “εργαστήκαμε σκληρά παραμένοντας δεσμευμένοι στο κοινό μας συμβόλαιο το πρόγραμμα μας”.

Ένα πρόγραμμα που όπως πιστοποιούν και τα στοιχεία του απολογισμού του Δήμου Ζωγράφου, υλοποιήθηκε σχεδόν στο σύνολο των στόχων του προεκλογικού προγράμματος του 2014.

Όπως επισήμανε η Δήμαρχος Ζωγράφου σχετικά: “Με εντιμότητα, συνέπεια, ειλικρίνεια και διαφάνεια, με σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις και διάθεση συνεργασίας, Συνεχίζουμε Μαζί, με τις ίδιες σταθερές αρχές και την ισχυρή εντολή των δημοτών”.

Η Τίνα Καφατσάκη κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της θητείας της διοίκησης της στο Δήμο Ζωγράφου σημείωσε: “Θεωρούμε ότι υλοποιήσαμε πολλά σημαντικά έργα υποδομών, αναπτύξαμε ουσιαστικές παρεμβάσεις στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, παρά την ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω μνημονίων, οικονομική συγκυρία στη χώρα, παρά τα μεγάλα και διαχρονικά άλυτα προβλήματα και τον υποστελεχωμένο μηχανισμό του Δήμου μας”.

Η ίδια εξάλλου τονίζει πως ως διοίκηση κάνουν το απολογισμό σε όλους τους τομείς, με το κεφάλι ψηλά. “Γιατί το αποτύπωμα μας στην πόλη είναι θετικό. Γιατί καταφέραμε να κάνουμε τα λόγια, έργα”.

Για το λόγο αυτό η Τίνα Καφατσάκη έστειλε κάλεσμα στις Ζωγραφιώτισσες και τους Ζωγραφιώτες και ζήτησε καθαρή εντολή στις εκλογές της 26ης Μαΐου, για την ολοκλήρωση του πλούσιου έργου που είναι σε εξέλιξη.

Στο κάλεσμα της η Τίνα Καφατσάκη είναι ξεκάθαρη: “Ζητάμε την υποστήριξη σας και την ενεργή συμμετοχή σας σε αυτόν τον αγώνα, για ένα Δήμο με προοδευτικό αποτύπωμα που θα έχει ως βασικές αρχές, την πρόοδο, τη διαφάνεια, τη συμμετοχή, το διάλογο και τη λογοδοσία. Για να μην επιτρέψουμε ο Δήμος μας να επιστρέψει στο παρελθόν! Γιατί δεν θέλουμε να τελματώσουν το Δήμο οι κληρονόμοι καταδικασμένων πολιτικών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.