Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Στέλνει μήνυμα νίκης και παρουσιάζει το συνδυασμό του στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του “Ζωγράφου Μπροστά”

Με μια μεγάλη και λαμπερή εκδήλωση θα εγκαινιάσει ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος το νέο εκλογικό κέντρο (Λεωφόρο Παπάγου & Αμφιτρίτης) του συνδυασμού του, “Ζωγράφου Μπροστά”,
σήμερα το απόγευμα στις 7:00, στέλνοντας μήνυμα νίκης ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Στην σημερινή εκδήλωση θα μιλήσει ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και θα παρουσιάσει κάποιους από τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης του

Παράλληλα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση όλων των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο του “Ζωγράφου Μπροστά & Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση”

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πρόσκληση του “Ζωγράφου Μπροστά” για τη σημερινή εκδήλωση: “1809 ημέρες/ 60 μήνες / 5 χρόνια ΑΓΩΝΑ φθάνουν στο τέλος τους.
Την επομένη των εκλογών του 2014 ξεκινήσαμε με στέρεη βάση το 40% με το οποίο μας τιμήσατε”.

“Μαζί, προχωρήσαμε για το 10% που απένειμε, Σε λίγες μέρες φθάνουμε στη Νίκη” καταλήγει η πρόσκληση του συνδυασμού του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.