Το ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει Μητσοτάκη για το Αφορολόγητο: Προτείναμε την κατάργηση από τον Φεβρουάριο

Σφοδρή κριτική στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη ασκεί το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση του με αφορμή την πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα χθες Τετάρτη, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως την προσεχή Δευτέρα 6 Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία θα φέρει πρόταση στη Βουλή για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου, μέσω τροπολογίας.

Όμως η εξαγγελία αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ΚΙΝΑΛ το οποίο σε μια ιδιαίτερα “επιθετική” ανακοίνωση προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής:

“Όταν τον Φεβρουάριο καταθέσαμε πρόταση νόμου για την κατάργηση του αφορολόγητου σφυρίζατε αδιάφορα… Την Πρωτομαγιά το θυμηθήκατε… Σας την στέλνουμε για να πάρετε μια ιδέα…» αναφέρει σε άτυπο ενημερωτικό σημείωμα του Κινήματος Αλλαγής στο οποίο επισυνάπτει τη σχετική πρόταση νόμου».

«Επειδή τα θέματα στήριξης των ασθενέστερων είναι διαχρονικά εκτός ύλης στην ατζέντα σας, αναφέρει το ΚΙΝΑΛ, είναι στη διάθεση σας και οι υπόλοιπες σχετικές παρεμβάσεις μας που τυχόν σας έχουν διαφύγει και μελλοντικά μπορεί να τις επαναφέρετε ως δικές σας. Άλλωστε το έχετε κάνει πολλές φορές δεν μας εκπλήσσει… «, καταλήγει το ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωση του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.