Φώφη σε Τσίπρα: “Ως εδώ!”- Καταγγελία για την κατάργηση του ασυμβίβαστου βουλευτή – ευρωβουλευτή

Σφοδρή επίθεση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ κατά του Πρωθυπουργού

Για πρωτοφανείς μεθοδεύσεις που θέτουν εν αμφιβόλω το κύρος και τη διαφάνεια των εκλογών, κάνει λόγο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά για την τροπολογία που καταργεί το ασυμβίβαστο βουλευτή – ευρωβουλευτή, στέλνοντας σαφές μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα: “Ως εδώ!”.

Η κ. Γεννηματά “άστραψε και βρόντηξε” κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για την σχετική τροπολογία που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή.

Ειδικότερα η τροπολογία που προκάλεσε την έκρηξη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ αφορά στην κατάργηση του ασυμβίβαστου για την υποψηφιότητα βουλευτή και ευρωβουλευτή και ρυθμίζονται θέματα της εκλογικής διαδικασίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά :«Η εξόφληση γραμματίων ενόψει ευρωεκλογών αποκαλύπτει την απαράδεκτη συναλλαγή, στην οποία βασίζεται η ευκαιριακή πλειοψηφία της κυβέρνησης στην Βουλή».

Και παράλληλα κατήγγειλε τον πρωθυπουργό αναφέροντας: «Πρόκειται για πρωτοφανείς μεθοδεύσεις αλλαγής της εκλογικής διαδικασίας στο «παρά πέντε» δημιουργούν εύλογα την αίσθηση ότι διακυβεύεται η διαφάνεια και το κύρος των εκλογών, που αποτελούν θεμελιώδη δημοκρατική κατάκτηση».

«Ο πανικός και η απόγνωση είναι κακός σύμβουλος κ. Τσίπρα. Ως εδώ!», κατέληξε σε έντονο ύφος η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.