«Στα χαρακώματα» ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ: Αξεπέραστος στα ψέμματα ο κ.Τσίπρας!

Οξεία αντίδραση της Πειραιώς στις πρωτοφανείς αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί συνωμοσίας Μητσοτάκη – Σαμαρά σε βάρος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.
Στα «χαρακώματα» βρέθηκαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μετά την απίστευτη ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, σύμφωνα με την οποία οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς «συνωμότησαν» το 2016 σε βάρος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, προκειμένου να κερδίσει ο κ.Μητσοτάκης τις εσωκομματικές εκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της μιλά για ψέμματα και θεωρίες συνωμοσίας στα οποία «ο κ.Τσίπρας είναι ανεπέραστος», και σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ για «διεθνές κύρος» του κ.Τσίπρα η ΝΔ σημειώνει: «Τόσο μεγάλο είναι το διεθνές κύρος του κ. Τσίπρα, ώστε περιλαμβάνεται σε όλες τις λίστες λαϊκισμού ενώ αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής αποτυχημένης διαπραγμάτευσης. Όσο για το κύρος στο εσωτερικό, καταγράφηκε στις 7 Ιουλίου».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, αφορμή για την οποία ήταν σχόλιο της ΝΔ για την δήλωση Τσίπρα πως δεν προτίθεται να ζητήσει εκλογή του από τα μέλη του κόμματος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε στην ανακοίνωσή του: Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του γιατί για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει την βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μειμαράκη.

Επίσης, αν ποτέ καταφέρει να πετύχει έστω κατ’ ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς, τότε να μας κάνει υποδείξεις.

Υ.Γ. Ας μην ξεχάσει σήμερα που θα συναντήσει την Α. Μέρκελ που έχει εκλεγεί και επανεκλεγεί από το Συνέδριο του κόμματός της, να της πει ότι είναι κολλημένη στην καρέκλα και αρνείται την κρίση των πολλών.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Αντιδρώντας στην πρωτοφανή ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, η ΝΔ απάντησε ως εξής:

«Τόσο μεγάλο είναι το διεθνές κύρος του κ. Τσίπρα, ώστε περιλαμβάνεται σε όλες τις λίστες λαϊκισμού ενώ αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής αποτυχημένης διαπραγμάτευσης. Όσο για το κύρος στο εσωτερικό, καταγράφηκε στις 7 Ιουλίου.

Εκεί που είναι πραγματικά αξεπέραστος είναι στο ψέμα και στις θεωρίες συνωμοσίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.