Παναγιώτης Αγγελόπουλος: “Αυτή η νίκη είναι των πολιτών – Την Κυριακή Αλλάζουμε Σελίδα”

Σε μια μεγαλειώδη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό «Ζωγράφου Μπροστά» έστειλε ισχυρό μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία χθες το βράδυ, στην πλατεία Γαρδένιας.

«Αυτή η νίκη είναι των πολιτών», είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εν μέσω αποθέωσης από το παρευρισκόμενο πλήθος, για να συμπληρώσει πως «την Κυριακή αλλάζουμε σελίδα και ξαναχτίζουμε την πόλη μας».

Ειδικότερα ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του:

«Σήμερα, εδώ, από το ιστορικό πολιτικό κέντρο του Ζωγράφου στέλνουμε το μήνυμα, σε όλη την πόλη, σε κάθε γωνιά της, στα Ιλίσια, στο Γουδή, στου Ζωγράφου, στέλνουμε το μήνυμα. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Προχωράμε. Όλοι μαζί. Προχωράμε δυνατά. Προχωράμε μπροστά. Προχωράμε στη νίκη. Προχωράμε πρώτοι. Στέλνουμε το μήνυμα. Σε όλη την πόλη. Η πλειοψηφία είναι εδώ. Η πλειοψηφία αποφάσισε. Γυρίζουμε σελίδα. Αφήνουμε στο χθες όσα μας πλήγωσαν και προχωράμε. Αφήνουμε στο χθες όσα μας δίχασαν και προχωράμε. Αφήνουμε στο χθες αυτούς που αγωνίζονται να μας κρατήσουν στο παρελθόν και προχωράμε. Σήμερα στέλνουμε το μήνυμα, την Κυριακή νικάμε».

Η επιλογή είναι Καφατσάκη ή Αγγελόπουλος

«Με τη στήριξη όλων σας, γυρίζουμε σελίδα. Το νέο πλειοψηφικό ρεύμα που έχει συγκροτηθεί δεν μπορεί πλέον να σταματήσει. Σήμερα, στην τελική ευθεία προς τις εκλογές βαδίζουμε ήδη από την πρώτη θέση. Προχωράμε μπροστά. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για το μέλλον μας, για τον τόπο μας, για την πόλη μας. Γι’ αυτό καμιά ψήφος χαμένη. Αυτή η μάχη είναι κρίσιμη για τον τόπο μας. Μετά από πέντε χρόνια χαμένα, πέντε χρόνια οπισθοχώρησης, δεν έχουμε άλλη ευκαιρία. Είναι η στιγμή να ξαναχτίσουμε την πόλη μας. Να χτίσουμε μια πόλη ανθρώπινη που να αξίζει να ζούμε. Αυτή είναι η μάχη που δίνουμε και είναι μια μάχη ανάμεσα σε δύο κόσμους, ανάμεσα σε δύο παρατάξεις. Είναι η μάχη ανάμεσα στο χθες της κομματοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπεί η απερχόμενη Δήμαρχος και στο μέλλον του τόπου μας που εγγυάται το σχέδιό μας. Σέβομαι όλες τις παρατάξεις και όλους τους υποψήφιους αλλά στην τελική ευθεία για τη νίκη ο  αγώνας γίνεται ανάμεσα σε εμάς και την απερχόμενη Δήμαρχο. Η επιλογή είναι Καφατσάκη ή Αγγελόπουλος».

«Γι’ αυτό σας καλώ να μας δώσετε τη δύναμη να αλλάξουμε την πορεία του τόπου μας. Καμιά ψήφος χαμένη. Η μάχη της πρώτης Κυριακής πρέπει να κερδηθεί. Καμιά ψήφος χαμένη. Μαζί μπορούμε να πούμε αντίο στο χθες της οπισθοχώρησης και της κομματοκρατίας και να πάμε μπροστά. Δεν χαρίζουμε ψήφους σε κανέναν επειδή τον ξέρουμε. Δεν θυσιάζουμε το μέλλον μας και τη νίκη επειδή κάποιος μπορεί να είναι «καλό παιδί» ή γείτονάς μας. Μην χαρίζετε ούτε μια ψήφο. Πάμε για την πρωτιά, πάμε για τη νίκη.
Πρώτοι σήμερα, νικητές την Κυριακή. Αυτή τη μάχη την κερδίζουμε. Γιατί όλο αυτό τον καιρό δίνουμε ένα καθαρό αγώνα, επιχειρημάτων και θέσεων. Με σχέδιο, όραμα, μεθοδικότητα και επιμονή. Όπως θα διοικήσουμε. Γιατί πλησιάζουμε τους συμπολίτες μας. Τους μιλάμε. Τους ενημερώνουμε για το σχέδιό μας. Και τους κερδίζουμε. Εκεί φαίνεται η υπεροχή των ιδεών μας. Η υπεροχή των απόψεών μας. Η υπεροχή των επιχειρημάτων μας. Η υπεροχή του σχεδίου μας».

Η νέα κοινωνική συμφωνία

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν σαφής στην ομιλία του: «Η νίκη είναι κοντά. Μας χωρίζουν λίγες μόνο μέρες. Και η αίσθηση ευθύνης απέναντι στους πολίτες που μας στηρίζουν και τις προσδοκίες που έχουν, είναι μεγάλη. Γι’ αυτό, σήμερα, θα μου επιτρέψετε, εδώ, στο κέντρο της πόλης μας, να απευθυνθώ σε όλους του δημότες, όχι μόνο σε εσάς που βρίσκεστε εδώ μαζί μας. Θα μου επιτρέψετε να πω στους συμπολίτες μας, ότι κι αν πιστεύουν, ότι κι αν επιλέγουν, ότι κι αν ψηφίζουν, ότι τα λίγα που μας χωρίζουν, τελειώνουν την Κυριακή των εκλογών. Από τη Δευτέρα ξεκινάμε τη δημιουργία. Όλοι μαζί, με όλους τους δημότες και με τους εκπροσώπους τους στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη τη συμφωνία, τη συνεργασία, την κοινή προσπάθεια. Στις δύσκολες μέρες που ζούμε αυτή είναι η νέα κοινωνική συμφωνία που προτείνω. Αυτή είναι η νέα κοινωνική συμφωνία που κάνουμε. Αυτή είναι η νέα κοινωνική συμφωνία που εφαρμόζουμε.


Όλοι μαζί, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς εξαιρέσεις, για να ξαναφτιάξουμε τη ζωή όλων των πολιτών. Στη νέα εποχή της αλληλεγγύης, των ίσων ευκαιριών, της δημιουργίας. Η νέα κοινωνική συμφωνία για μια πόλη που θα αγαπά τους κατοίκους της. Για μια πόλη που θα δίνει ευκαιρίες για δουλειά και δημιουργία. Για μια πόλη που θα ανοίγει ορίζοντες. Για μια πόλη που θα στέκεται δίπλα στους ανήμπορους. Για μια πόλη που θα δίνει δεύτερη ευκαιρία στους πολίτες της. Για μια πόλη που δεν θα φυλακίζει τα όνειρά τους».

Μαζί  φτιάξαμε το σχέδιο μας για την πόλη

«Αυτή είναι η νέα κοινωνική συμφωνία που κάνουμε με όλους τους δημότες. Η παράταξή μας νικά την Κυριακή των εκλογών, οι δημότες κερδίζουν τη Δευτέρα. Για την πόλη που αξίζουμε, για την πόλη που θέλουμε, για την πόλη που μπορούμε. Με πείρα και γνώση, με σχέδιο και όραμα, μα πάνω απ’ όλα με καθαρή ματιά και νέους ανθρώπους. Με ένα πλήρες, ρεαλιστικό, άμεσα εφαρμόσιμο και κοστολογημένο πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα που συζητάμε μαζί σας τα πέντε αυτά χρόνια που συναντιόμαστε. Γιατί όπως είχαμε δεσμευτεί, εμείς δεν εξαφανιστήκαμε μετά τις εκλογές του 2014 για να μας δείτε πάλι λίγο πριν τις τωρινές εκλογές. Επί πέντε χρόνια είμαστε δίπλα σας, συζητάμε, μεταφέρουμε τη φωνή σας στο  Δήμο, τηρούμε τις δεσμεύσεις μας. Γι’ αυτό και μπορούμε να σας κοιτάζουμε στα μάτια. Μαζί φτιάξαμε το σχέδιό μας για την πόλη, με τις επισημάνσεις, τις παρατηρήσεις, τις προτάσεις και τις ιδέες σας. Για να μπορεί να ξεκινήσει από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας η υλοποίησή του».

Το πρόγραμμά μας, το σχέδιό μας για την πόλη, έχει ως βάση μια κύρια αρχή. Ο Δήμος είναι ενιαίος και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η εξέλιξή του, η ανάπτυξή του, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών πρέπει να αφορά το σύνολο του Δήμου, ταυτόχρονα και με ενιαίο τρόπο. Ο Δήμαρχος και η πρόοδος δεν μπορεί να αφορούν μόνο ή ξεχωριστά τα Ιλίσια, το Γουδή, του Ζωγράφου.
Το πλήρες και ενιαίο σχέδιό μας για όλη την πόλη κινείται γύρω από δύο κύριους άξονες. Ο πρώτος είναι η βελτίωση της καθημερινότητας, η βελτίωση της ζωής των δημοτών. Ο δεύτερος άξονας είναι η απάντησή μας στην κρίση και η δημιουργία υποδομών. Σειρά παρεμβάσεων και πλήρης σχεδιασμός για την αύξηση του «πλούτου» στο Δήμο μας, την αύξηση του εισοδήματος των δημοτών μας και των εσόδων του Δήμου.


Και είναι προτεραιότητα, γιατί βλέπουμε εδώ και πέντε χρόνια ένα Δήμο, αδρανή, κρυμμένο, μακριά από τους δημότες, αδιάφορο για τα προβλήματά τους, υποχείριο των κομματικών συμφερόντων της παράταξης την οποία εκπροσωπεί  η απερχόμενη Δήμαρχος. Η ζωή των πολιτών, όμως, στη δική μας αντίληψη δεν μπορεί να υποτάσσεται σε κόμματα. Τα κόμματα να κάνουν τη δουλειά τους και να μας αφήσουν ήσυχους να ξαναφτιάξουμε την πόλη μας».

Σύγχρονο σύστημα καθαριότητας

«Το σχέδιο που μαζί συντάξαμε περιγράφει την πόλη που θέλουμε, την πόλη που μπορούμε να έχουμε, τη δική μας πόλη.
Η δική μας πόλη έχει ένα σύγχρονο σύστημα καθαριότητας που λειτουργεί καθημερινά, συλλέγει απορρίμματα από κάδους, δρόμους και πλατείες, απολυμαίνει τους κάδους και προωθεί την ανακύκλωση.
Η δική μας πόλη έχει συνεχή, δωρεάν δημοτική συγκοινωνία που τη διασχίζει οριζόντια και κάθετα, ώστε κάθε κάτοικος, όπου και αν μένει, να την έχει κοντά του και να πηγαίνει γρήγορα και εύκολα σε κάθε σημείο της ή στο μετρό και τις γραμμές των αστικών συγκοινωνιών.
Η δική μας πόλη έχει ειδική γραμμή για τα άτομα με αναπηρία, ώστε να διευκολύνονται πραγματικά στην κίνηση και τη συμμετοχή τους σε κάθε δραστηριότητα.


Η δική μας πόλη έχει άπλετο, έντονο και φτηνό φωτισμό με λαμπτήρες led και υπηρεσία που να αποκαθιστά τις βλάβες ή τις καμένες μέσα σε 24 ώρες.
Η δική μας πόλη είναι πιο ασφαλής γιατί φροντίζουμε για την άμεση επισκευή των οχημάτων της αστυνομίας και για περιπολίες ιδιωτικών εταιριών κάθε βράδυ σε κάθε γειτονιά.
Η δική μας πόλη έχει πλατιά, χωρίς λακκούβες και εμπόδια αντιολισθηρά πεζοδρόμια για να περπατάνε άνετα, εύκολα και με ασφάλεια όλοι οι δημότες, κάθε ηλικίας, κάθε σωματικής κατάστασης και κυρίως όσοι είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικά αμαξίδια ή οι γονείς με τα μωρά στα δικά τους καροτσάκια.
Η πόλη η δική μας έχει παιδικές χαρές σύγχρονες, ασφαλείς, διαρκώς συντηρούμενες, πιστοποιημένες για να παίζουν με ασφάλεια τα παιδιά μας. Όλα τα παιδιά. Γιατί είναι ντροπή να μην μπορούμε τόσα χρόνια να φτιάξουμε μια παιδική χαρά για παιδιά με αναπηρία και να τη συνδέσουμε με ειδική γραμμή της δημοτικής συγκοινωνίας. Πρώτα αυτή έπρεπε να έχουμε φτιάξει.


Η δική μας πόλη είναι ψηφιακά οργανωμένη, ώστε να παρέχει καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες στους δημότες.
Η δική μας πόλη παρέχει υπηρεσίες παιδείας σε σύγχρονα, βιοκλιματικά κτίρια και υγείας σε συνεργασία με τις πανεπιστημιακές κλινικές που έχουμε δίπλα μας».

Προτεραιότητα ο αθλητισμός

«Στην πόλη μας ο αθλητισμός είναι προτεραιότητα με χώρους σύγχρονους και παρουσία προπονητών και γιατρών. Ο αθλητισμός για όλους, σωματειακός και μη.
Ο πολιτισμός βρίσκει τη θέση του με τρία πολιτιστικά κέντρα  που συνδυάζουν εργαστήρια για όλους, βιβλιοθήκες, διδασκαλία εξ αποστάσεως και συνδέονται με τις ψηφιακές υπηρεσίες και πλατφόρμες που σχεδιάσαμε για την ανάδειξη των τεχνών.
Στη δική μας πόλη οι νέοι αποτελούν το επίκεντρο, με διευκόλυνση της κίνησής τους, με εκδηλώσεις μουσικές και αθλητικές δικές τους, με έμφαση στην επαγγελματική κατάρτιση, προσανατολισμό και εύρεση εργασίας.


Η  δική μας πόλη, για να μην σας κουράζω, περιγράφεται πολύ πιο αναλυτικά στο πλήρες σχέδιό μας και στις 99+1 παρεμβάσεις μας που κυκλοφορούν σε έντυπο και αν δεν το έχετε ήδη, μπορείτε όλοι να προμηθευτείτε. Είμαστε όλοι εδώ και προχωράμε. Μαζί. Στη νίκη. Γιατί, εμάς, μας απασχολεί το μέλλον. Μας νοιάζει να ξαναφτιάξουμε την πόλη μας. Αφιερώνουμε τις δυνάμεις μας να χτίσουμε τη ζωή μας. Και τίποτα δεν μας σταματά. Η κομματοκρατία, η μετριοκρατία, η αναξιοκρατία και η υποταγή των πολλών στους λίγους τελείωσαν. Ήρθε η ώρα των πολλών. Ήρθε η ώρα της αλήθειας. Ήρθε η ώρα της δουλειάς. Ήρθε η ώρα της νίκης».

Η νίκη είναι των πολιτών 

«Κι αυτή η νίκη, είναι η νίκη των πολιτών. Όλων των πολιτών, χωρίς εξαιρέσεις. Γιατί δεν υπάρχουν απλοί πολίτες που να ανήκουν στο χθες. Όλοι οι συμπολίτες μας θέλουν μια καλύτερη πόλη, ένα καλύτερο μέλλον. Ότι κι αν ψηφίζουν. Όποια θέση κι αν παίρνουν. Με τους πολίτες, με όλους τους πολίτες, το ξαναλέω, είμαστε στην ίδια πλευρά αυτής της μάχης. Ακόμη και με αυτούς που για οποιοδήποτε λόγο δεν μας στηρίζουν και επιλέγουν κάτι άλλο. Δεν χωρίζουμε τους πολίτες ανάλογα με την ψήφο τους. Δεν το κάναμε ποτέ, δεν θα το κάνουμε τώρα που νικάμε. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε σε όλη την πόλη.
Σήμερα, όμως, φίλοι μου θέλω να στείλουμε κι ένα άλλο μήνυμα. Γιατί είναι η ώρα να πούμε μερικές πικρές, αλλά ξεκάθαρες, αλήθειες.

Προς κάθε κατεύθυνση και πριν απ’ όλα γι΄ αυτούς που δεν αγωνίζονται για τη δική τους παράταξη, αλλά αγωνιούν να μας φράξουν το δρόμο. Με κάθε τρόπο. Με κάθε μέσο. Με προβοκάτσιες. Με στημένα επεισόδια. Με ψέματα. Με κάθε πιθανή ή απίθανη πρόκληση.
Τους προειδοποιώ. Σας ξέρουμε. Σας μάθαμε. Τόσα χρόνια τα ίδια κάνετε. Μη νομίσετε ότι με επεισόδια, τραμπουκισμούς, ψέματα και προκλήσεις θα αντιστρέψετε το κλίμα. Χάνετε. Γιατί ο κόσμος δεν σας εμπιστεύεται. Γιατί ο κόσμος σας βαρέθηκε. Γιατί όσα προσπαθείτε να κάνετε τα έχουμε ξαναδεί πολλές φορές. Μου τα προτείνατε το 2014. Το ξαναλέω. Μου τα προτείνατε το 2014. Και τα αρνήθηκα. Πιστός στις αρχές μου. Και σήμερα δικαιώνομαι. Απαλλαγμένος από τα βαρίδια του χθες προχωράω στη νίκη στις εκλογές της Κυριακής. Κι εσείς υποχωρείτε στο σκοτάδι και τη λήθη του παρελθόντος, του  πιο μαύρου παρελθόντος. Εκεί που ανήκετε. Εκεί που σας καταδίκασε η ψήφος των Ζωγραφιωτών.

Δυστυχώς, μαζί σας συμπαρασύρετε και ανθρώπους άξιους. Που είχαν την ατυχία να σας πιστέψουν. Να σας εμπιστευτούν. Και να συμπορευτούν μαζί σας. Ανθρώπους ηθικούς. Έντιμους. Που η πόλη τους χρειάζεται. Ελπίζω, τώρα που σας κατάλαβαν, να κάνουν στην άκρη. Και να μην παρασυρθούν στον όλεθρο της κατάρρευσής σας. Γιατί μια ήττα ξεπερνιέται. Και θα την ξεπεράσουν. Θα είμαστε δίπλα τους. Η ηθική, όμως, απαξία που τους καταδικάζουν οι βδελυρές σας πράξεις δεν ξεπερνιέται ποτέ. Σας προειδοποιώ για τελευταία φορά. Σταματήστε. Και οι πάτρωνές σας, εάν έχουν μυαλό και νοιάζονται για το δικό τους συμφέρον, να σας μαζέψουν. Άμεσα».

Κακός σύμβουλος ο πανικός της ήττας

«Συγχωρήστε μου αυτή την παρέκβαση, αλλά τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί οι προκλήσεις. Ο πανικός της ήττας είναι πολύ κακός σύμβουλος. Αν και ορισμένες φορές οδηγεί και σε αποκαλυπτικές γελοιότητες. Όπως η χθεσινή εμφάνιση της κας Καφατσάκη στο κρατικό κανάλι, στο κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ που πληρώνουμε όλοι μας. Η κα Καφατσάκη βλέποντας την ήττα να έρχεται ολοταχώς, γιατί ανόητη δεν είναι, σπεύδει πανικόβλητη να δει τι θα κάνει. Είναι πλέον δεύτερη και το ξέρει. Η ελπίδα της να μας κόψει το δρόμο προς τη νίκη ο Βασίλης Θώδας έχει διαψευσθεί. Και έσπευσε, αντί να εμφανισθεί μόνη της στο κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε ανακοινωθεί, να πάρει τελευταία στιγμή μαζί της και το Βασίλη, μήπως και τον ανεβάσει από το 6-7% που έχει κολλήσει. Γιατί βλέπετε η δημιουργία αυτού του συνδυασμού δεν έφερε το αποτέλεσμα που ήλπιζαν όσοι της δεσμεύτηκαν. Χρειάζεστε καλύτερη απόδειξη ότι είμαστε ήδη πολύ μπροστά;


Βέβαια, για να μην παρεξηγηθούμε, ξαναλέω. Η κατάσταση αυτή δεν αφορά όλο το συνδυασμό του Βασίλη Θώδα, ίσως ούτε καν τον ίδιο. Υπάρχουν και εκεί πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι, χρήσιμοι στην πόλη και  φίλοι μας. Δεν μιλώ γι’ αυτούς, αλλά για τους πάτρωνες αυτής της κατάστασης. Που έχουν γραμμάτια στην κα Καφατσάκη. Που τρέμουν το δικό τους μέλλον γιατί έχουν σπείρει νάρκες στο φαύλο παρελθόν τους. Αλλά, περισσότερα γι’ αυτά και αυτούς προσεχώς.
Φίλες και φίλοι,
Είναι πλέον σε όλους φανερό ότι είμαστε μπροστά. Ότι κι αν κάνουν, την Κυριακή η νίκη είναι δική μας. Και ορισμένοι θα επιχειρήσουν κι άλλα. Γιατί υπάρχουν και κάποιοι υπερήλικες Γιάννηδες που ζουν πολλές δεκαετίες πίσω. Όταν ήταν συνήθεια να βγαίνουν τη νύχτα με ομάδες τραμπούκων για να σκίζουν αφίσες, να καταστρέφουν υλικό του αντιπάλου και χωρίς πρόβλημα, πάντα ιδιοτελείς,  να εκποιούν τα άγια τοις κυσί.


Όταν έπαιρναν τηλέφωνα απειλώντας. Όταν υπόσχονταν τα πάντα στους πάντες. Όταν στο όνομα του αρχηγού έταζαν λαγούς με πετραχείλια. Την έχετε ακούσει αυτές τις μέρες τη φράση. «Ο αρχηγός θέλει να ψηφίσεις τον …τάδε». Αν δεν ήταν τραγικοί θα ήταν γελοίοι. Τι μας λένε δηλαδή; Ότι ο αρχηγός, κάθε αρχηγός δεν ασχολείται με τις δικές του εκλογές, αλλά με τα συμφέροντα των Γιάννηδων και ξέρει προσωπικά τον κάθε ψηφοφόρο, ώστε δια του προφήτη Μπάμπη να του στέλνει το μήνυμα, ποιόν να ψηφίσει. Το γαρ πολύ της θλίψης… Και κάτι τελευταίο και πολύ σοβαρό. Όταν τυπώνουν προσέξτε το ιδιαίτερα αυτό 250.000 φέιγ βολάν ή τρυκάκια όπως τα λένε σε τυπογραφείο της Ομόνοιας για να κάνουν προβοκάτσια το βράδυ του Σαββάτου.

Τους προειδοποιώ. Το ξέρουμε. Και εμείς και η εισαγγελία.
Μην απορείτε φίλοι μου με την αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα. Το έχουμε ξαναπεί. Τους ξέρουμε. Τους ξέρετε. Αλλά όσο τους αφήνουμε στην ανωνυμία αποθρασύνονται. Αυτό, τελείωσε. Η βρωμιά και το παρασκήνιο έχει ονοματεπώνυμο. Και πλέον μόνο παρελθόν. Θα μας βρίσκει πάντα μπροστά της.
Αυτή η ασυμβίβαστη στάση επιβραβεύεται αυτή την Κυριακή. Γι’ αυτό νικάμε. Γιατί δεν κάναμε πίσω. Γιατί δεν απαντήσαμε στις προκλήσεις. Γιατί δεν ασχοληθήκαμε με τα ψέματα, τις συκοφαντίες, τα στημένα επεισόδια. Γιατί μόνο μας ενδιαφέρον η πόλη μας. Με αυτή ασχολούμαστε κάθε μέρα, γι΄αυτή μιλάμε μαζί σας και αυτή είναι η μόνη μας έγνοια».

Δώστε όλοι τον καλύτερο σας εαυτό 

Βαδίζουμε πρώτοι στις εκλογές γιατί δεν ασχολούμαστε με το μίζερο χθες. Βαδίζουμε πρώτοι στις εκλογές γιατί δεν ασχολούμαστε με τον μικρόκοσμό τους. Βαδίζουμε πρώτοι στις εκλογές γιατί δεν μας νοιάζει να λύσουμε λογαριασμούς του παρελθόντος. Βαδίζουμε, με καθαρή ματιά, μπροστά, στο μέλλον, του τόπου και το δικό μας. Βαδίζουμε με πλήρες σχέδιο, ρεαλιστικό, οργανωμένο. Βαδίζουμε μπροστά, στη νίκη και τη διοίκηση του Δήμου.
Όλο αυτό τον καιρό, μαζί, προχωράμε. Μπροστά. Για την πόλη που αξίζουμε. Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μπορούμε. Παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Η ώρα της γενιάς μας έφθασε. Ζούμε εδώ, δημιουργούμε εδώ, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας εδώ. Σε αυτό τον τόπο. Και δεν τους τον χαρίζουμε.


Μας χωρίζουν από την τελική νίκη δύο μέρες και πολύ δουλειά. Δώστε όλοι τον καλύτερο εαυτό σας. Δώστε τα όλα στις λίγες μέρες που απομένουν. Είμαστε πλέον πολύ κοντά. Στις εκλογές και την πρωτιά. Είμαστε ήδη πρώτοι. Και με τον αγώνα όλων μας θα μείνουμε πρώτοι. Και το βράδυ της Κυριακής, το εκλογικό αποτέλεσμα θα δείξει με τον καλύτερο τρόπο ότι γυρίζουμε σελίδα. Και προχωράμε μπροστά. Με μια νέα κοινωνική συμφωνία. Που μας αφορά όλους.
Μόνος αντίπαλός μας το χθες. Αντίπαλός μας η κομματοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίπαλός μας η απερχόμενη Δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη. Που αποχωρεί γιατί απέτυχε. Που μας παραδίδει μια πόλη χειρότερη από αυτή που παρέλαβε. Δώστε σε όλη την πόλη το μήνυμα. Το δίλημμα της Κυριακής είναι πλέον φανερό. Μέλλον ή παρελθόν; Αγγελόπουλος ή Καφατσάκη; Αυτή είναι η επιλογή που καλούνται οι συμπολίτες μας να κάνουν. Είμαστε μπροστά. Προχωράμε δυνατά. Είμαστε ήδη στην πρώτη θέση. Πάμε για μια μεγάλη νίκη. Νίκη δική μας την Κυριακή, νίκη της πόλης και όλων των πολιτών από τη Δευτέρα.


Πάμε λοιπόν. Όλοι μαζί. Μπροστά. Για το μέλλον του τόπου μας. Για το μέλλον των παιδιών μας. Για την πόλη μας. Το χρωστάμε στους ανθρώπους μας. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας. Γυρίζουμε σελίδα. Και προχωράμε δυνατά. Η νίκη είναι δική μας. Όλοι μαζί. Δυνατά.  Για την πόλη που θέλουμε,, Για την πόλη που αξίζουμε, Για την πόλη που μπορούμε», κατέληξε μέσα σε έντονες επευφημίες και χειροκροτήματα ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.