Αποκάλυψη Τσακαλώτου: “Δεν καταργείται ο νόμος Κατσέλη”

Τι δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών στο ραδιόφωνο “Στο Κόκκινο”

Στην αποκάλυψη πως δεν καταργείται ο νόμος Κατσέλη, προχώρησε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών: “Θα παραμείνει σε ισχύ η συντριπτική πλειοψηφία των διατάξεων του νόμου Κατσέλη. Οι διατάξεις του θα παραμείνουν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2019”.

Παράλληλα για το θέμα της α’ κατοικίας ο κ. Τσακαλώτος ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να υπάρχει ένα προστατευτικό πλαίσιο το οποίο θα παρουσιάσει η κυβέρνηση τις επόμενες μέρες.

“Το μόνο που μπορεί να καταργηθεί, θα ήταν το κομμάτι της πρώτης κατοικίας και εμείς ψάχνουμε εναλλακτικές λύσεις που θα τις παρουσιάσουμε σύντομα”, σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών.

“Όσοι είναι εντός του νόμου Κατσέλη στις 31.12. 2018, δεν χάνουν κανένα δικαίωμα ακόμα και μόνο η αίτηση να έχει γίνει. Σχεδόν όλες οι διατάξεις του νόμου Κατσέλη θα παραμείνουν και μετά τις 31 Δεκεμβρίου”, διαβεβαίωσε ο κ. Τσακαλώτος.

Τέλος ο υπουργός Οικονομικών αποκάλυψε ότι την επόμενη εβδομάδα ή την μεθεπόμενη εβδομάδα, θα γίνει η κατάθεση της τροπολογίας για το επίδομα στέγασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.