Γιατί χρειάζεται η ιδιωτική ασφάλιση υγείας

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις παροχές, τις τιμές και τι να προσέξετε!

Γιατί χρειάζεται η ιδιωτική ασφάλιση υγείας

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις παροχές, τις τιμές και τι να προσέξετε!

Συμβουλευτείτε τις υπηρεσίες μας δωρεάν!

Η ρευστότητα όλων μας έχει αναμφισβήτητα μειωθεί και η αγοραστική μας δύναμη έχει υποτιμηθεί σημαντικά.

 Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να επανεξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούμε τα χρήματά μας. Μην ξοδεύετε επιπλέον χρήματα!

Λάβετε υπόψη τόσο την τιμή για να αποκτήσετε κάτι, δείτε πως μπορείτε να έχετε περισσότερες παροχές μακροπρόθεσμα, ώστε να μη χρειαστεί να ξοδεύετε επιπλέον μετρητά.

 Έχετε κουραστεί με το κρατικό σύστημα υγείας; Νιώθετε σιγουριά ή όχι;

Ταλαιπωρία, ουρές, χείμαρρος ασθενών και δημόσια νοσοκομεία ανήμπορα να διαχειριστούν την κατάσταση αυτή.

 Ενοποιήσεις ταμείων που περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα και αφήνουν τον ασφαλισμένο ανασφαλή και ξεκρέμαστο.

Η διάχυτη αβεβαιότητα που κυριαρχεί στον κλάδο της υγείας και πιο συγκεκριμένα στα ασφαλιστικά ταμεία του δημοσίου και στη δημόσια περίθαλψη κάνει ολοένα και περισσότερο τον κόσμο να σκέφτεται σοβαρά την ιδιωτική ασφάλιση υγείας.

Η Ασφάλιση της υγείας είναι ένας τομέας με μεγάλες διαφοροποιήσεις στις παροχές και με αντίστοιχες διαφοροποιήσεις στα ασφάλιστρα ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγουμε.

Επιλέξτε το σωστό πρόγραμμα, ενημερωθείτε από το σωστό σύμβουλο, μεγιστοποιείστε τα οφέλη της επιλογής σας.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον ασφαλιστικό φορέα που θα σας καλύψει με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία, όταν χρειαστείτε υπηρεσίες υγείας.

Γιατί χρειάζεται η ιδιωτική ασφάλιση υγείας λοιπόν;

Τι καλύπτουν συνήθως τα πακέτα των ασφαλιστικών και ποιο το ενδεικτικό κόστος τους;

Ποιόν να εμπιστευτώ και τι να εμπιστευτώ;

 Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η καλύτερη λύση για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους.

Γιατί ειδικότερα:

  • Συμπληρώνει τις παροχές του κοινωνικού σας ταμείου.
  • Σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.
  • Εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, χωρίς αναμονή.
  • Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, σε κάθε βαθμίδα περίθαλψης.
  • Σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε το γιατρό, το διαγνωστικό κέντρο και το νοσηλευτικό ίδρυμα που επιθυμείτε.

Έχει προσιτό κόστος και προσαρμόζεται στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.  Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αποφασίσετε να κάνετε κάποια ιδιωτική ασφάλεια υγείας.

Το κόστος κάθε προγράμματος ασφάλισης εξαρτάται φυσικά από την εταιρεία που θα επιλέξετε, τις παροχές που θα ζητήσετε (ποσοστιαία ή πλήρης κάλυψη νοσηλείας, ιατρικές εξετάσεις, επισκέψεις σε ιατρούς κ.λ.π.).

Ασφαλέστερο είναι για το συμβόλαιο υγείας σας να επιλέξετε μία «μεγάλη» εταιρία, δηλαδή κάποια που να υπάρχει χρόνια στον χώρο, άρα που να μη δημιουργεί ανησυχία ότι μπορεί μία μέρα να «κλείσει», βάζοντας σε κίνδυνο τα χρήματά σας.

Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες σας και επιλέξτε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις επιθυμίες και τις δικές σας ανάγκες.

Συμβουλευτείτε και εμπιστευτείτε κάποιον υπεύθυνο για να σας πληροφορήσει και να σας καθοδηγήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Σημασία έχει το άτομο που θα αναλάβει την ασφάλεια, και τα χρήματά σας, να είναι έμπειρο, άρα να μπορεί να σας δώσει λύσεις και απαντήσεις σε οτιδήποτε προκύψει, και να είναι διαθέσιμο για εσάς ανά πάσα στιγμή θα το χρειαστείτε

Σε τομείς ασφάλισης όπως π.χ. η ζωή, η υγεία, η επένδυση και η αποταμίευση, μόνο ένας εξειδικευμένος και πιστοποιημένος συνεργάτης μπορεί να παρέχει στον ασφαλισμένο τη σιγουριά που χρειάζεται, ώστε να κάνει τις σωστές κινήσεις, να τον προστατεύει από κακόβουλες ή παραπλανητικές πρακτικές που μπορεί να τον εκθέσουν σε κίνδυνο και φροντίζει για τη συνεχή και ολόπλευρη ικανοποίησή του, ενημερώνοντάς τον για όλες τις εξελίξεις στον τομέα ασφάλισης που τον ενδιαφέρει περισσότερο.

Θεωρώ πολύ σημαντική παράμετρο την μεγιστοποίηση τους οφέλους για τον ασφαλισμένο, δηλαδή την παροχή των υψηλότερων δυνατών ασφαλιστικών καλύψεων, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος με βάση τα δεδομένα της αγοράς αλλά πάντα σε αξιόπιστους και φερέγγυους ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Εμπιστευτείτε σε εμάς την ενημέρωσή σας και την παροχή συμβουλών για θέματα ασφάλισης, για τις σημαντικές αλλαγές και τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά για να είστε πάντα σωστά ασφαλισμένοι.

Εστιάζουμε στις πραγματικές σας ανάγκες και η κάλυψη της υγείας αποτελεί προτεραιότητα. Αποκτήστε μια πολύχρονη σχέση εμπιστοσύνης με το δικό σας ασφαλιστικό σύμβουλο.!

 

Γιαννακοπούλου Ελένη

Ιnteramerican

Ασφαλιστικός & Επενδυτικός Σύμβουλος

Kιν. 6977616994

Αγ. Κωνσταντίνου 57 Μαρούσι 15124

E-mail: giannakopouloue@agency.interamerican.gr

E-mail: giannakoe@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.