Επιστρέφει δυναμικά το Zografou City Run

Αγώνες δρόμου στις αποστάσεις των 2.500 και 5.000 μέτρων

Ο αγώνας δρόμου Zografou City Run επιστρέφει δυναμικά στους δρόμους της πόλης με επίκεντρο τη Βίλα Ζωγράφου και διοργανωτή το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, μετά την αναγκαστική διακοπή λόγω της πανδημίας.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το Zografou City Run άλλαξε τη δρομική πραγματικότητα της Πόλης και από την πρώτη χρονιά της τέλεσης του, το 2019, γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με μαζική συμμετοχή και στέλνοντας μήνυμα υπέρ της άθλησης.

Το Zografou City Run 2021 θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, με δωρεάν συμμετοχή για μικρούς και μεγάλους και με αγώνες στις αποστάσεις των 2.500 και 5.000 μέτρων.

Όπως είναι φυσικό θα τηρηθούν αυστηρά τα πρωτόκολλα υγείας που έχει ανακοινώσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τη συμμετοχή σε αγώνες δρόμου και με πλαφόν στις συμμετοχές τα 1000 άτομα.

Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί και ο σύνδεσμος για την έναρξη των εγγραφών με τη συμμετοχή να αναμένεται για μια ακόμη χρονιά να είναι μεγάλη σε μια διοργάνωση που εξελίσσεται σε θεσμό για τον αθλητισμό της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.