Αίγινα: Διαρκώς αυξανόμενη η επιβατική κίνηση στα νησιά του Σαρωνικού

Αυξητικές τάσεις παρουσιάζει η επιβατική κίνηση προς  τα νησιά  του Σαρωνικού ακόμα και αυτή την εποχή που βρισκόμαστε στις αρχές  Ιουνίου.

Είναι αξιοσημείωτο πως ποτέ  δεν είχε παρατηρηθεί από τα μέσα  της εβδομάδας να είναι συμπληρωμένα τα πλοία  της επιστροφής στο σύστημα κρατήσεων της Saronic Ferries. Και να σκεφθεί κανείς ότι αυτό συνέβη από τα τελευταία Σαββατοκύριακα  του Μαΐου.

Την προηγούμενη Κυριακή 30 Μαΐου όπως μας είπε  ο πλοίαρχος  του «ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ» κ. Παναγιώτης Μακαρατζής στο βραδινό δρομολόγιο από Αγκίστρι επιβιβάστηκαν 500 επιβάτες. Το Αγκίστρι – συνέχισε – ανεβαίνει διαρκώς σε κίνηση. Για  το λόγο αυτό κι ενώ προβλεπόταν το πλοίο  του να κάνει ολιγοήμερη ακινησία  για συντήρηση, δρομολογήθηκε και πάλι.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία Saronic Ferries δραστηριοποιείται και με τα τέσσερα πλοία της (ΦΟΙΒΟΣ – ΑΧΑΙΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ) ενώ στη γραμμή υπάρχει και το ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ.

Ήδη τα σημερινά  δρομολόγια από Αίγινα προς Πειραιά είναι συμπληρωμένα, όπως και το πρώτο δρομολόγιο της Δευτέρα!!!

Εκ των πραγμάτων λοιπόν προοιωνίζεται ένα πολύ καλό καλοκαίρι όσον αφορά την επισκεψιμότητα  στα νησιά  του Σαρωνικού. Μένει να δούμε αν αυτή η αυξητική πορεία συνεχιστεί και κορυφωθεί  τους δύο βασικούς καλοκαιρινούς μήνες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.