ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! To «Zografounews» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ… ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Αξιωματικοί ΧΩΡΙΣ δικαίωμα ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΒΟΕΑ και μερίσματος!

Έχουμε αναφερθει πολλάκις στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αξιωματικοί προελεύσεως ΕΠΥ λόγο μη ένταξης τους στην Β μισθολογική κατηγορία.

Η πανελλήνια ομοσπονδία ενώσεων στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) έχει αναφερθεί για το θέμα αυτό εκτεταμένα καθώς και πολλοί κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Αποτέλεσμα δεν υπήρχε καθώς τα συναρμόδια υπουργεία επιρρίπτουν τις ευθύνες το ένα στο άλλο. Όμως τώρα ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα που έφερε η αδράνεια τους σε αυτό το θέμα.

Όπως πληροφορούμαστε τα υπεύθυνα οικονομικά όργανα δεν μπορούν να υπολογίσουν την σύνταξη όλων αυτών που η ίδια η υπηρεσία θέτει σε αυταπάγγελτη αποστρατεία αλλά και αυτούς που καταθέτουν παραίτηση γιατί στο σύστημα δεν υπάρχει ο βαθμός που φέρουν αλλά και τα χρόνια υπηρεσίας,κάτι που δεν είχε προβλεφθεί με το νέο μισθολόγιο.

Δεν είναι ομως μόνο αυτό ,δεν θα μπορεί να υπολογιστεί στο μέλλον το ΒΟΕΑ των τέκνων αλλά και τα μερίσματα, και σίγουρα τα ΦΠ πιθανών μεταθέσεων . Ευχόμαστε τα συναρμόδια υπουργεία να κινηθούν γρήγορα και να καταθέσουν τροπολογία ώστε χιλιάδες οικογένειες Στρατιωτικών να μην βρεθούν σε άσχημη οικονομική κρίση.

Μ.Γ 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.