Αργεί η άρση των μέτρων – Έλεγχοι σε δρόμους και παράδρομους για το Πάσχα!

Και ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού να μην τηρήσει τα μέτρα είναι επικίνδυνο, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
ΟΣτέλιος Πέτσας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε ως αβάσιμα τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ημερομηνίες εξόδου από τα μέτρα. Μάλιστα τόνισε ότι θα υπάρχουν συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι σε δρόμους και παραδρόμους τις ημέρες του Πάσχα. Μάλιστα τόνισε ότι ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών για «να γιορτάσουμε το Πάσχα του χρόνου με τις οικογένειές μας».

«Όσο δύσκολο και κρίσιμο είναι να αντιμετωπίσουμε την κρίση, τόσο σημαντικό να συνεχίσουμε τη ζωή μας από εκεί που την αφήσαμε, δηλαδή σε σημείο ανάκαμψης» εξήγησε. Ο κ. Πέτσας ήταν ξεκάθαρος ως προς τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στις προθέσεις κάποιων να φύγουν προς τα χωριά το Πάσχα. Ο εκπρόσωπος υπενθύμισε πως θα γίνουν παντού έλεγχοι ενώ επανέλαβε πως τα πρόστιμα θα διπλασιαστούν. «Παρακαλώ τους συμπολίτες μας να μην ξεχνούν πως αν επικαλούνται μετακίνηση με το πρόσχημα της πρώτης κατοικίας δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν πριν την άρση των περιοριστικών μέτρων».

Να γεφυρωθούν οι διαφορές στο Eurogroup
Την ελπίδα της κυβέρνησης να γεφυρωθούν σήμερα οι διαφορές στο Eurogroup εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  σημειώνοντας πως το σχέδιο που φαίνεται να προχωρά ενσωματώνει παρεμβάσεις 540 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.