Περιφέρεια Αττικής: Για τα προβλήματα στο Πεδίο του Άρεως συζήτησαν Πατούλης κι εκπρόσωποι των κατοίκων

Το ωράριο λειτουργίας του Πάρκου και οι παραβατικές συμπεριφορές έπεσαν στο τραπέζι.
Τα προβλήματα του Πεδίου του Άρεως στο επίκεντρο διευρυμένης συνάντησης στην Περιφέρεια Αττικής.

Ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Πάρκου στο Πεδίο του Άρεως, όπως η φύλαξη, η καθαριότητα και ο φωτισμός του χώρου, βρέθηκαν στο επίκεντρο διευρυμένης συνάντησης στην Περιφέρεια Αττικής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, του αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Γ. Δημόπουλου, του αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος, Β. Κόκκαλη και εκπροσώπων της ομάδας κατοίκων «Επιμένουμε Πεδίο Άρεως».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, επίσης, στο ωράριο λειτουργίας του Πάρκου, στην αναγκαιότητα εξάλειψης παραβατικών συμπεριφορών, ενώ διατυπώθηκαν παράπονα που σχετίζονται με ζητήματα συγκεκριμένης επιχειρηματικής δραστηριότητας, η οποία -μεταξύ άλλων- προκαλεί όχληση και έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή.

Ο περιφερειάρχης, αφού άκουσε τις επισημάνσεις των κατοίκων, υπογράμμισε ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υποδειγματική λειτουργία του Πάρκου στο Πεδίον του Άρεως, το οποίο, με συγκεκριμένες δράσεις και έργα, θα μετατραπεί σε πάρκο πολιτισμού για όλη τη μητροπολιτική Αθήνα.

Ο κ. Πατούλης ζήτησε από τους δύο συναρμόδιους αντιπεριφερειάρχες να προβούν άμεσα σε όλες εκείνες τις αναγκαίες ενέργειες που θα συμβάλλουν στην επίλυση των ζητημάτων που υπάρχουν.

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.