Κραουνάκης: Έκανα πλάκα με το «ο εχθρός θα φάει το μ@@νί του» – Οργή στο Twitter! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

«O εχθρός είναι κάτι μη προσδιορίσιμο, Παρόλα αυτά εδώ και χρόνια Ορατός» έγραψε στο Facebook o Σταμάτης Κραουνάκης.

Να δώσει εξηγήσεις για το αυτοσχέδιο τραγούδι με τον στίχο «ο εχθρός θα φάει το μ@@νί του» που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις επιχείρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

O μουσικός κάνει λόγο για «πλάκα στην αυτοσχέδια Παράβασή μου» υποστηρίζοντας ότι «ο εχθρός είναι κάτι μη προσδιορίσιμο, Παρόλα αυτά εδώ και χρόνια Ορατός».

«Να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μ@@ν@ του. Ίου ίου ίου αυτού του υπουργείου πολύ αμφισβητείται εν τέλει η τιμή του» ήταν οι στίχοι που τραγούδησε ο Σταμάτης Κραουνάκης με κάποιους εργαζόμενους να γελάνε και άλλους να «παγώνουν».

Νωρίτερα είχε μιλήσει για την υπόθεση των πνευματικών δικαιωμάτων και δη την απόφαση της Λίνας Μενδώνη να δώσει άδεια στην ΕΔΕΜ, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να λέει «δεν χαίρομαι, μας πέταξαν καυτή πατάτα». Μάλιστα όταν κάποια στιγμή ακούστηκε ένα θόρυβος στο βάθος, ένα σούρσιμο, αντέδρασε λέγοντας «σπάστα θα πάρει καινούρια η Μενδώνη».

Τα όσα τραγούδησε ο Σταμάτης Κραουνάκης προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις στο Twitter με ορισμένους, μάλιστα, να θυμίζουν ότι σήμερα εορτάζεται η ημέρα της ελληνικής γλώσσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.