Στον εισαγγελέα οι 32 συλληφθέντες από τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια!

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οι συλληφθέντες στα δικαστήρια – Συγκέντρωση από αλληλέγγυους που απώθησαν αστυνομικές δυνάμεις – Γονείς συλληφθέντων καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν χτυπήματα στο κεφάλι.
Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών οδηγούνται αυτή την ώρα, οι συνολικά 32 συλληφθέντες, κατά τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια. Ανάμεσα στους συλληφθέντες και αυτοί που προέρχονται από δώμα κτιρίου στην οδό Σπύρου Τρικούπη οπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πέτρες και άλλα αντικείμενα, την οδό Στουρνάρη και την πλατεία Εξαρχείων.

Στα δικαστήρια συγκεντρώθηκαν αλληλέγγυοι των συλληφθέντων, την οποία απώθησαν αστυνομικές δυνάμεις έξω από το χώρο των δικαστηρίων. Μάλιστα, γονείς συλληφθέντων κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν χτυπήματα στο κεφάλι με ασπίδες και γκλοπς.

Αργότερα, την πύλη των δικαστηρίων πέρασαν οι συλληφθέντες συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Συγγενείς και φίλοι τους φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.