Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Βασίλης Θώδας! Για τι πράγμα δεσμεύτηκε! Παρόντες υπουργοί και βουλευτές… ΔΕΙΤΕ πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο!

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο Δημαρχείο, η ορκωμοσία του νέου δημάρχου της πόλης μας Βασίλη Θώδα και των νέων δημοτικών συμβούλων που εκλέχτηκαν τον Μάιο.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, που τελέστηκε  από τον Επίσκοπο Ευρίπου Χρυσόστομο  πλαισιωμένο από τον πανοσιολογιότατο  Αρχιμανδρίτη π. Βενέδικτο και τον πρωτοπρεσβύτερο π. Χαράλαμπο. ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων .

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων  ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, οι βουλευτές Νοτίου Τομέα της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης , Γιάννης Καλλιάνος, Άννα Καραμανλή , Διονύσης Χατζηδάκης, .και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού συνάδελφος Μιχάλης Μπεκιάρης, καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής του Νοτίου Τομέα της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας και Ραλλία Χρηστίδου. 

Ο νέος δήμαρχος Βασίλης Θώδας τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του πως θα κάνει πράξη την προεκλογική του υπόσχεση, ήτοι πως θα τεθεί επικεφαλής του τομέα καθαριότητας. Υποσχέθηκε πως η πόλη του Ζωγράφου θα γίνει και πάλι μια πεντακάθαρη πόλη!

Επίσης τόνισε ότι θα είναι Δήμαρχος όλων των κατοίκων αυτής της Πόλης ανεξαρτήτως κομματικής και παραταξιακής απόχρωσης .

Επιπλέον ο Βασίλης Θώδας ,αναφέρθηκε στην ανάγκη να εξευρεθούν πόροι – θα διεκδικήσουμε κάθε διαθέσιμο ευρώ , είπε- έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στις υποδομές και στις λειτουργίες της πόλης και θα προσπαθήσει τόσο μέσα από εθνικούς πόρους , όσο και από προγράμματα ΕΣΠΑ και άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία να υλοποιήσει τον σχεδιασμό για μια σύγχρονη λειτουργική και ανθρώπινη περιβαλλοντικά πόλη.Το Ζωγράφου θα γίνει μια έξυπνη πόλη, είναι δέσμευση μας.

ΔΕΙΤΕ πλούσιο φωτορεπορτάζ για την ορκωμοσία, δηλώσεις, φωτογραφίες και βίντεο στο «zografounews»

Eπιμέλεια: Μπέττυ Γιάννα

Φωτογραφίες: Andreas Vrakotas

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.